Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αποφασίστηκε "αντάρτικο" από τον Εμπορικό Σύλλογο- Ανοίγουν τα καταστήματα τη Δευτέρα

Πάτρα: Αποφασίστηκε "αντάρτικο"...

Θα ανοίξουν χωρίς προσωπικό, ώστε να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στους εργαζόμενούς τους, σε περίπτωση που συμβούν "ευτράπελα"- Στην Πάτρα ο Στέλιος Πέτσας εκτάκτως

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 2.30 το μεσημέρι η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας. Οι έμποροι, όπως είχε προααγγείλει μέσω του thebest ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κώστας Ζαφειρόπουλος προχωρούν σε "αντάρτικο" αφού αποφάσισαν να ανοίξουν κανονικά τα καταστήματά τους τη Δευτέρα.

Μάλιστα, ξεκαθάρισαν ότι θα ανοίξουν χωρίς προσωπικό, ώστε να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στους εργαζόμενούς τους, σε περίπτωση που συμβούν "ευτράπελα".

Από τη συνεδρίαση λήφθηκε η απόφαση να προχωρήσουν σε μπαράζ κινητοποιήσεων τις επόμενες ημέρες, ξεκινώντας από την Κυριακή και την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Στέλιου Πέτσα. Ο Εμπορικός Σύλλογος προγραμματίζει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο και το Επιμελητήριο, τα δύο μέρη στα οποία θα βρεθεί ο κ. Πέτσας.

"Με ποια λογική ανοίγει η Αθήνα η οποία είναι κατακόκκινη επιδημιολογικά, αλλά όχι η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη;" αναρωτήθηκε νωρίτερα μιλώντας στο thebest ο κ. Ζαφειρόπουλος, ο οποίος μας ενημέρωσε πως αύριο, Κυριακή, οι έμποροι θα συναντηθούν στο Επιμελητήριο Αχαΐας με τον υφυπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος έρχεται στην Πάτρα ακριβώς γι αυτόν τον λόγο. Ο αναπληρωτής υπουργός Στέλιος Πέτσας, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Κ. Πελετίδη στο Δημαρχείο στις 09:00 και, αμέσως μετά θα συναντηθεί με εκπροσώπους των εμπόρων, στο Επιμελητήριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις