Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με βιτριόλι: Χάφινγκτον και Μενούνος στην εκστρατεία για την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Χάφινγκτον και Μενο...

Πώς το δράμα της κοπέλας που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι κινητοποίησε διάσημες Ελληνίδες

Εκστρατεία αγάπης, που ξεφεύγει πλέον από τα σύνορα της Ελλάδας οργανώθηκε για την Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

Η νεαρή κοπέλα που βιώνει έναν εφιάλτη μετά τα αλλεπάλληλα χειρουργεία και την επιστροφή της σε μια άλλη, πολύ διαφορετική καθημερινότητα, είναι αδύνατον να εργαστεί υπό τις παρούσες συνθήκες ενώ δεν λαμβάνει κανένα επίδομα, ζώντας έναν φριχτό εφιάλτη και περιμένοντας να χειρουργηθεί ξανά όταν το επιτρέψουν οι περιστάσεις. Ωστόσο, πολύς κόσμος συγκινήθηκε από το δράμα που βιώνει η νεαρή κοπέλα και έτσι η εκστρατεία αγάπης και οικονομικής ενίσχυσης για την Ιωάννα που ξεκίνησε η Αννίτα Ναθαναήλ μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα gofundme βρήκε άμεση ανταπόκριση τόσο από τη γνωστή συγγραφέα - αρθρογράφο Αριάννα Χάφινγκτον όσο και τη Μαρία Μενούνος.

 

Αμφότερες στέκονται στο πλευρό της 34χρονης γυναίκας αναρτώντας μέσω των δικών τους social media την πρωτοβουλία της Ναθαναήλ, η οποία μέσω της πλατφόρμας gofundme, που συγκεντρώνει χρήματα για δωρεές σε άτομα που χρήζουν βοήθειας, κάλεσε όσους μπορούν και θέλουν να συνεισφέρουν για την Ιωάννα.

Η Αριάννα Χάφινγκτον ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter που αριθμεί πάνω από 2,8 εκατομμύρια ακολούθους την πρωτοβουλία για τη στήριξη της Ιωάννας.

Aπό τη μεριά της, η Μαρία Μενούνος, η οποία έχει πάνω από 650.000 ακολούθους στο Twitter, πόσταρε μήνυμα για βοήθεια προς την Ιωάννα, ενώ κατέθεσε και 1.000 δολάρια στον λογαριασμό που έχει ανοιχθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις