Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Η αραίωση των μαλλιών δεν είναι μονόδρομος

Η αραίωση των μαλλιών δεν είναι μονόδρομος

Νικήστε την οριστικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE

Η αναζήτηση μιας αποτελεσματικής λύσης που θα αναχαιτίσει την επέλαση της τριχόπτωσης αποτελεί ένα από τα κορυφαία ζητούμενα στις αναζητήσεις στο Google από άντρες, καθώς η αραίωση των μαλλιών είναι ένα από τα πιο στρεσογόνα γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή τους. Όμως στο Διαδίκτυο πολλές από τις διαφημιζόμενες «μαγικές συνταγές» προσφέρουν απλώς φρούδες ελπίδες.

Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της Διεθνούς Εταιρίας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) και Επιστημονικός Διευθυντής της εξειδικευμένης κλινικής μαλλιών Advanced Hair Clinics, διεθνώς βραβευμένης τέσσερις φορές (το 2016, το 2017, το 2019 και το 2020) ως “International Hair Clinic of the Year” από τον έγκριτο οργανισμό IMTJ, τονίζει: «Η μόνη ενδεδειγμένη ιατρική μέθοδος που αποκαθιστά οριστικά και με ασφάλεια την αραίωση μαλλιών είναι η μεταμόσχευση μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE. Αν εφαρμοστεί από αποδεδειγμένα έμπειρη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, οδηγεί σε ένα φυσικό και άριστο αποτέλεσμα, που αγγίζει το εντυπωσιακό ποσοστό της τάξεως του 95%-98%».

Πως εφαρμόζεται: Η σύγχρονη μέθοδος εμφύτευσης FUE, η οποία ήρθε για να αντικαταστήσει την εξαιρετικά επεμβατική τεχνική FUT (Strip), επιτρέπει την εξαγωγή των τριχοθυλακίων ένα προς ένα από τη δότρια περιοχή του τριχωτού της κεφαλής και την εμφύτευσή τους στην περιοχή όπου παρατηρείται αραίωση. Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία.

Πότε θα γίνει εμφανές το αποτέλεσμα; «Η ανάπτυξη των νέων μαλλιών μετά τη μεταμόσχευση πραγματοποιείται σταδιακά και ολοκληρώνεται μέσα σε 12 μήνες. Συχνά αναφέρεται φύτρωση νέων μαλλιών ακόμα και 18-24 μήνες μετά την επέμβαση. Τα εμφυτευμένα μαλλιά μπορούν να λουστούν, να βαφτούν και να κουρευτούν χωρίς κανένα πρόβλημα», απαντά ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής.

Ποιος είναι ο ιδανικός υποψήφιος; Ο Δρ Βεκρής εξηγεί: «Οποιοσδήποτε άντρας άνω των 18 ετών με πρόβλημα ανδρογενετικής αλωπεκίας οποιουδήποτε σταδίου θα βρει οριστική λύση με τη μέθοδο FUE, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε εξειδικευμένες περιπτώσεις, όπως έπειτα από τραύμα ή έγκαυμα, σε περιπτώσεις ουλωτικής αλωπεκίας».

Πότε μπορεί να επιστρέψει ένας ασθενής στην εργασία και τις δραστηριότητές του; «Αν μιλάμε για πνευματική εργασία, ο ασθενής μπορεί κυριολεκτικά να επιστρέψει την επόμενη μέρα. Χειρωνακτικές εργασίες, δραστηριότητες στον εξωτερικό χώρο ή άθληση μπορούν να επαναληφθούν χωρίς κανένα πρόβλημα το αργότερο μία εβδομάδα μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών», τονίζει ο Δρ Βεκρής.

 

 

Ο Δρ. Βεκρής με την επιστημονική του ομάδα εν ώρα μεταμόσχευσης μαλλιών

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της κλινικής Advanced Hair Clinics ή μπορείτε να επισκεφθείτε την κλινική Advanced Hair Clinics στην Πάτρα

Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 93-97, Πάτρα (1ος όροφος)

Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 226562

Ακολουθήστε την Advanced Hair Clinics στο Facebook & στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being