Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρκυρα: Γυναίκα 102 ετών νίκησε τον κορωνοϊό

Κέρκυρα: Γυναίκα 102 ετών νίκησε τον κορωνοϊό

Η μεγαλύτερη σε ηλικία ασθενής από κορωνοϊό στην Ελλάδα πήρε εξιτήριο

Η κυρία Αλεξάνδρα είναι 102 ετών και όπως όλα δείχνουν είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία ασθενής κορονοϊό στην Ελλάδα. Νοσηλεύτηκε και κατάφερε να νικήσει τη νόσο.  Όπως μετέδωσε το Open TV και η η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη, η κυρία Αλεξάνδρα είχε μεταφερθεί στις 5 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας από το γηροκομείο των Ιωαννίνων όπου, και οι 56 ηλικιωμένοι που διέμεναν εκεί, βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

 
Και, όπως μαθαίνουμε, πήρε εξιτήριο στις 25 του μήνα έχοντας πια το πολυπόθητο αρνητικό τεστ. Δεν νοσηλεύτηκε στην Εντατική, αλλά στη Μονάδα Λοιμώξεων με πυρετό ακόμη και 39. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν από το ίδιο γηροκομείο συνολικά 5 ηλικιωμένοι, μαζί με την κυρία Αλεξάνδρα 3 έχουν πάρει εξιτήριο, μία παραμένει νοσηλευόμενη και δυστυχώς μία ηλικιωμένη δεν τα κατάφερε.

Μέλος της οικογένειάς της, αλλά και γιατρός που ανήκε στην ομάδα που κούραρε την υπερήλικα μας είπε στο Open TV για τη μάχη της και πλέον έχει επιστρέψει νικήτρια στο γηροκομείο των Ιωαννίνων. 

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις