Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γιατί γίνεται απολύμανση σήμερα στο ΚΕΠ της Παραλίας

Πάτρα: Γιατί γίνεται απολύμανση σήμερα σ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Υπάλληλος νοσηλεύεται με πνευμονία

Σήμερα Τετάρτη, το Δημοτικό Κατάστημα Παραλίας και το ΚΕΠ Παραλίας θα παραμείνουν κλειστά λόγω απολύμανσης η οποία, όπως μάθαμε γίνεται για προληπτικούς λόγους. Όπως  εξήγησε στο thebest.gr η προϊσταμένη των ΚΕΠ στον Δήμο Πατρέων, Άννα Αντωνοπούλου, οι υπάλληλοι κάνουν προληπτικά τεστ και μάλιστα στο συγκεκριμένο KEΠ αναμένονται απαντήσεις σε τεστ που έκαναν δύο υπάλληλοι. Να σημειώσουμε ότι στο ΚΕΠ Παραλίας υπάρχει η περίπτωση υπαλλήλου που νοσηλεύεται με πνευμονία και τα τέσσερα τεστ που έχει κάνει για τον κορωνοϊό είναι αρνητικά.

Επίσης κανένα κρούσμα κορωνοϊού δεν έχει εντοπιστεί, μέχρι τώρα, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), στην Πάτρα όπως επισημαίνει η κυρία Αντωνοπούλου thebest.gr. Να σημειώσουμε ότι αν και αυτή την περίοδο, όπου αυτό είναι εφικτό, οι πολίτες εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά, ωστόσο αν πρέπει κάποιος να επισκεφθεί κάπ ΚΕΠ,  η επίσκεψη γίνεται μετά από ραντεβού που έχει οριστεί τηλεφωνικά.

 

 

Να σημειώσουμε ότι σε ανακοίνωση του ο Δήμος πατρέων αναφέρει ότι: 

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες της προγραμματισμένης απολύμανσης των χώρων του Δημοτικού Καταστήματος Παραλίας και του ΚΕΠ παραλίας. Από αύριο Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, οι Υπηρεσίες του Δημοτικού Καταστήματος και του ΚΕΠ θα λειτουργούν σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην τελευταία σχετική ΚΥΑ, για τον περιορισμό της διασποράς του covid-19.

Αύριο, κατ’ εξαίρεση, θα λειτουργήσει και το Γραφείο εισπράξεων στο Δημοτικό Κατάστημα Παραλίας, ώστε να εξυπηρετηθούν οι δημότες που δεν εξυπηρετήθηκαν σήμερα επειδή ήταν κλειστό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις