Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοιός: Η κατάσταση στα σχολεία της Πάτρας- Κρούσμα και στο 13ο Λύκειο

Κορωνοιός: Η κατάσταση στα σχολεία της Π...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Απολύμανση και στο 6ο ΕΠΑΛ

Κρούσματα κορωνοϊού εντοπίζονται στα σχολεία της Πάτρας, λίγο πριν την έναρξη του 2ου lockdown λόγω της εξάπλωσης του ιού. Να σημειώσουμε από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας θα μείνουν κλειστά, με την τηλεκπαίδευση να εφαρμόζεται στις συγκεκριμένες βαθμίδες. Ανοιχτά θα παραμείνουν τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά.

Ωστόσο και χθες εντοπίστηκαν νέα κρούσματα σε σχολεία της Πάτρας.  Θετική είναι μαθήτρια  οπό το 13ο Λύκειο. Επίσης θετική είναι μαθήτρια από το 6ο ΕΠΑΛ. Ωστόσο η ίδια απουσίαζε από το σχολείο από την περασμένη Παρασκευή και διαπιστώθηκε ότι είναι θετική χθες. Και στις δύο περιπτώσεις έγινε απολύμανση.

Την Τετάρτη είχε κλείσει το 15ο Γυμνάσιο της Ανθούπολης, προκειμένου να γίνει απολύμανση αφού μαθητής βρέθηκε θετικός στον ιό. Το ίδιο συνέβη και στο 7ο Λύκειο όπου είναι θετικός ένας καθηγητής. Ωστόσο θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί και από άλλα σχολεία της πόλης. Πιο συγκεκριμένα θετικοί στον κορωνοϊό είναι μαθητές του 14ου και 18ου Δημοτικού, και καθηγητές στο 21ο Δημοτικό αλλά και στο ΕΠΑΛ Παραλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις