Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φουλ των λαθραίων! 11.000 πακέτα τσιγάρων και πάνω από 13 κιλά καπνού σε 24 ώρες στην Πάτρα

Φουλ των λαθραίων! 11.000 πακέτα τσιγάρω...

Κι άλλη σύλληψη το βράδυ της Παρασκευής

Κι άλλη περίπτωση διακίνησης λαθραίων τσιγάρων εντόπισε η αστυνομία στην Πάτρα. Όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr το βράδυ της Παρασκευής, η Ασφάλεια Πατρών, σε ελεγχο που έκανε σε αυτοκίνητο στα διόδια του Ρίου, εντόπισε 5.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 7 κιλά λαθραίου καπνού, χωρισμένο σε 140 συσκευασίες των 50 γραμμαρίων. Συνελήφθη ένας αλλοδαπός. Το τελευταίο 24ωρο έχουν κατασχεθεί συνολικά 11.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και περισσότερα από 13 κιλά λαθραίου καπνού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών, στο ύψος των διοδίων του Ρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο πλαίσιο διερεύνησης δικτύου διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων στην Πάτρα, εντόπισαν τον αλλοδαπό άνδρα να κινείται με αυτοκίνητο στα διόδια του Ρίου και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι μετέφερε λαθραία καπνικά προϊόντα.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά (5.000) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 140 συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (7) κιλών.

 

Υπενθυμίζεται ότι χθες τα ξημερώματα είχαν στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις αλλοδαποί άνδρες, (δυο ενήλικες και ένας ανήλικος, ηλικίας 17 ετών),την στιγμή που εκφόρτωναν από αυτοκίνητο κιβώτια με λαθραία καπνικά προϊόντα και πιο συγκεκριμένα (6.000) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 125 συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (6) κιλών και (250) γραμμαρίων.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

φωτό αρχείου

 

Συνελήφθη στα διόδια του Ρίου με 5.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 7 κιλά λαθραίου καπνού

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις