Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη στα διόδια του Ρίου με 5.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 7 κιλά λαθραίου καπνού

Συνελήφθη στα διόδια του Ρίου με 5.000 λ...

Κι άλλη περίπτωση με λαθραία στην Πάτρα

Κι άλλη περίπτωση διακίνησης λαθραίων τσιγάρων εντ'οπισε η αστυνομία στην Πάτρα. Όπως πληροφορείται το thebest.gr το βράδυ της Παρασκευής, η Ασφάλεια Πατρών, σε ελεγχο που έκανε σε αυτοκίνητο στα διόδια του Ρίου, εντόπισε 5.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 7 κιλά λαθραίου καπνού, χωρισμένο σε 140 συσκευασίες των 50 γραμμαρίων. Συνελήφθη ένας αλλοδαπός.

Υπνεθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής έγιαν τρεις συλλήψεις  για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Επρόκειτο για τρεις άνδρες, (δυο ενήλικες και ένας ανήλικος, ηλικίας 17 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα,σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τους τρεις άνδρες, την στιγμή που εκφόρτωναν από αυτοκίνητο κιβώτια με λαθραία καπνικά προϊόντα. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά (6.000) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 125 συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (6) κιλών και (250) γραμμαρίων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις