Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: 64 πρόστιμα για μάσκες και μέτρα και 3.000 έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ. μέσα σε μια εβδομάδα

Αχαϊα: 64 πρόστιμα για μάσκες και μέτρα ...

Οι έλεγχοι της αστυνομίας συνεχίζονται

Συνεχείς περιπολίες κι ελέγχου για την εφαρμογή του μέτρου της μάσκας και τα λοιπά περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού πραγματοποιεί η αστυνομία από την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε και η Αχαϊα μπήκε σε καθεστώς αυστηρής επιτήρησης,

Από τις 6 μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου έχουν πραγματοποιηθεί περισσότεροι από 3.000 έλεγχοι και έχουν επιβληθεί 64 χρηματικά πρόστιμα των 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας και υπεράριθμους.

Συγκριμένα 48 σε πεζούς, 10 σε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους καταστημάτων, 3 σε πελάτες καταστήματος, ένα σε επιβάτη λεωφορείου και 2 για υπεράριθμα άτομα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Επίσης από την περασμένη Τρίτη μέχρι και χθες Δευτέρα βεβαιώθηκαν τρία διοικητικά πρόστιμα συνολικής αξίας 16.000 ευρώ στην Πάτρα.  Ένα σε υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ύψους 10.000 ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας του για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας, , ένα σε γραφεία συλλόγου για υπεράριθμα άτομα, ύψους 3.000 ευρώ και ένα σε διοργανωτή (γαμπρό) εκδήλωσης για υπεράριθμα άτομα, ύψους 3.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις