Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο με τραυματία στην Γούναρη και Σισίνη, στην Πάτρα

Τροχαίο με τραυματία στην Γούναρη και Σι...

Έσπευσε το ΕΚΑΒ - Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας"

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου 2020 στην οδό Δημ. Γούναρη και Σισσίνη, στην Πάτρα.  Στο σημείο όπου έχουν συμβεί κατά το παρελθόν κι άλλα ατυχήματα, συγκρούστηκαν ένα δίκυκλο και ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Φολκσβάγκεν. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε μία γυναίκα που επέβαινε στο δίκυκλο, η οποία χτύπησε στον ώμο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η μεσήλικη γυναίκα, συνεπιβάτιδα στο δίκυκλο, ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε αμέσως στο σημείο, στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" που εφημερεύει.

Περίοικοι αλλά και πολύς ακόμα κόσμος έχουν κατά καιρούς εκφράσει την ανάγκη να τοποθετηθεί φωτεινός σηματοδότης στο σημείο της Γούναρη και της Σισσίνη καθώς πολλά αυτοκίνητα στρίβουν εκεί κατευθυνόμενα προς Γερμανού ή προς Αγ. Νικολάου, ωστόσο το αίτημα δεν έχει προφανώς εισακουστεί από τους αρμοδίους.

Να θυμίσουμε πως φανάρι υπάρχει αρκετά πιο πάνω στη συμβολή της Γούναρη με τη Σωτηριάδου και κατηφορίζοντας στη συμβολή της Γούναρη με την Ιωάννου Βλάχου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις