Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σούπερ σταρ Τομ Κρουζ πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας «Tenet» με μάσκα

Ο σούπερ σταρ Τομ Κρουζ πήγε στην πρεμιέ...

Στο Λονδίνο που βρίσκεται για τα γυρίσματα του νέου φιλμ του δημοφιλούς franchise "Mission Impossible"

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ Τομ Κρουζ εθεάθη να παρακολουθεί τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν «Tenet» σε κινηματογράφο στο Λονδίνο. Φυσικά ο Αμερικανός ηθοποιός φορούσε μάσκα, ωστόσο κάποιοι τυχεροί θαυμαστές τον αναγνώρισαν.

Ο Τομ Κρουζ, σταρ των ταινιών «Επικίνδυνη Αποστολή», δημοσίευσε ένα βίντεο από την επίσκεψή του σε κινηματογραφική αίθουσα εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 στο Λονδίνο, για να δει το περιπετειώδες θρίλερ «Tenet» σε σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν και στη λεζάντα έγραψε: «Σπουδαία ταινία. Σπουδαίος κινηματογράφος. Τη λάτρεψα».

Στο βίντεο ο ηθοποιός εμφανίζεται να πηγαίνει με ταξί στον κινηματογράφο, να περνά από γνωστά αξιοθέατο του Λονδίνου, να χαιρετά μέσα από το παράθυρο θαυμαστές που τον αναγνωρίζουν και να αναρωτιέται: «Πώς συμβαίνει αυτό; Φοράω μάσκα».

Ο Τομ Κρουζ να σημειώσουμε ακόμα πως δέχθηκε και να φωτογραφηθεί με θεατές, πάντα με τη μάσκα και τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Πριν από την αναχώρηση από τον κινηματογράφο ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του franchise “Mission Impossible- Επικίνδυνη Αποστολή”, είπε στους θεατές: «Είναι υπέροχα να επιστρέφουμε σε κινηματογραφική αίθουσα».

Σχετική ανάρτηση της φωτ. του Κρουζ με τη μάσκα έγινε και στο instagram

 Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

To "Tenet" ξεκίνησε από την Τετάρτη 26/8 να παίζεται και στη χώρα μας και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight