Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην Ηλεία για το χαμό του 41χρονου πυρονόμου Δημήτρη Θωμά -Πνίγηκε στα Ίσθμια

Θρήνος στην Ηλεία για το χαμό του 41χρον...

Το αγαπημένο του χόμπι του στοίχησε τη ζωή

Το μεγάλο του πάθος ήταν το υποβρύχιο ψάρεμα… Λάτρευε την φύση και σε κάθε ευκαιρία έβγαινε «έξω» να κάνει τα αγαπημένα του σπορ.
 Την μεγάλη του αυτή αγάπη δυστυχώς την «πλήρωσε» με την ζωή του ο 41χρονος Πυρονόμος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας Δημήτρης Θωμάς, ο οποίος χθες το πρωί εντοπίστηκε νεκρός στον μικρό κόλπο Σιδερώνα στην περιοχή Κάτω Αλμυρής στα Ίσθμια.

 Ο άτυχος Δημήτρης Θωμάς πατέρας ενός μικρού κοριτσιού 7 ετών, διέμενε στα Σαβάλια, τόπο καταγωγής της συζύγου του. Από χθες το πρωί, οπότε και εντοπίστηκε νεκρός σε βάθος 27 μέτρων, στην Αμαλιάδα και τα Σαβάλια επικρατεί θλίψη.

Μαζί με την τοπική κοινωνία πενθεί και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, με τους συναδέλφους του από χθες το πρωί να μην θέλουν να πιστέψουν το κακό νέο.

Ο Δημήτρης Θωμάς είχε λάβει άδεια και πήγε στον Κορινθία, όπου διαμένει ο αδελφός του, σύμφωνα με πληροφορίες μόνο για μια μέρα, για να βουτήξει στον μικρό κόλπο Σιδερώνα. Οι ώρες ωστόσο περνούσαν…

 Σε βάθος 27 μέτρων…

Ο αδελφός του βλέποντας να μην επιστρέφει την Δευτέρα ανησύχησε και ενημέρωσε τις αρχές Τότε σκάφη του Λιμενικού και δύτες της Ειδικής Ομάδας του Λιμενικού Σώματος ξεκίνησαν τις έρευνες. Στην περιοχή που είχε βουτήξει, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η σημαδούρα του και χθες το πρωί βρέθηκε η σωρός του σε βάθος 27 μέτρων.

Ήταν ιδιαίτερα έμπειρος και προσεκτικός και μάλιστα είχε κάνει ειδική εκπαίδευση στην ΕΜΑΚ, ενώ διακρίνονταν για την μεγάλη του ψυχραιμία.Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει, πως συνέβη το κακό, τι ήταν αυτό που τον «κράτησε» στον βυθό.


Χθες νωρίς το πρωί έγινε γνωστό αυτό που όλοι φοβόντουσαν, αλλά αρνούνταν να πιστέψουν ότι θα μπορούσε να έχει συμβεί. Ο άτυχος Δημήτρης βρέθηκε από τους δύτες, με την οικογένειά του να μην μπορεί να πιστέψει το κακό αυτό «παιχνίδι» της μοίρας. Για την σύζυγό του, που τον περασμένο Δεκέμβριο, «έχασε» τον πατέρα της ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 63 του χρόνια, κατά την διάρκεια πάρτι γενεθλίων εγγονιού του!

 Περίλυπος ο προϊστάμενος του, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας κ. Κων/νος Χριπάτσιος είπε για τον θάνατο του 41χρονου πυρονόμου:

«Ήταν από τους πλέον αξιόλογους υπαλλήλους. Είχε λάβει ειδική εκπαίδευση στην ΕΜΑΚ, δραστήριος, με γνώσεις, πρόθυμος και οικογενειάρχης. Του άρεσε η φύση. Ασχολούνταν με διάφορα αθλήματα.

Είναι μεγάλη απώλεια. Δεν υπάρχουν λόγια. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του…», είπε ο κ. Χριπάτσιος.

πηγηd

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις