Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

41χρονη πατρινή κάθισε ξανά στα θρανία της Β Λυκείου, έδωσε πανελλήνιες και τα κατάφερε

41χρονη πατρινή κάθισε ξανά στα θρανία τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τα κατάφερε παρά τη δυσκολία στα φετινά θέματα των πανελλαδικών

Στα 41 της χρόνια είναι έτοιμη να περάσει το κατώφλι της ανώτατης εκπαίδευσης, για δεύτερη φορά, κυνηγώντας το δικό της όνειρο.  Η 41χρονη Σοφία Ζαχαρία-Καρυτινού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στο τμήμα Δομικών Έργων παρά τον συντελεστή δυσκολίας των φετινών θεμάτων των πανελληνίων εξετάσεων. Η Σοφία εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν ξανά στα θρανία και στη διαδικασία των πανελλαδικών.

Κάθισε ξανά στα θρανία τα τελευταία δύο χρόνια, προετοιμάστηκε για τις Πανελλήνιες, έζησε την αγωνία των συνυποψηφίων της, και με την ανακοίνωση πριν από λίγες ημέρες των βαμθμολογιών, την χαρά εκείνων που καταφέρνουν να κατακτήσουν το στόχο τους και μάλιστα με ξεχωριστή διάκριση.νΟ λόγος για τη Σοφία Ζαχαριά-Καρυτινού μαθήτρια του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Πάτρας, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει 16.055 μόρια και να πάρει το εισιτήριο για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αν και είναι πτυχιούχος, εδώ και αρκετά χρόνια, του ΤEI Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Πάτρα, η ανεργία και η κρίση που πλήττουν το κλάδο την ώθησαν στο να αποφασίσει, παρά τα 41 της χρόνια, να γραφτεί πάλι στην δεύτερη τάξη του Λυκείου. Ακολούθησε την ειδικότητα των δομικών έργων παίρνοντας πτυχίο και φέτος συμμετείχε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η 41χρονη αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα θέλησης και προσήλωσης στον στόχο ενώ προτρέπει όλους να μην σκεφτονται με ηλικιακούς περιορισμούς εάν έχουν αποφασίσει και θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. 

Ξανακάθισε στα θρανία της Β Λυκείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις