Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

O Χαρ. Μπονάνος για τα λουκέτα: Αφήνουμε συναθροίσεις διασποράς και στοχεύουμε επαγγελματίες;

O Χαρ. Μπονάνος για τα λουκέτα: Αφήνουμε...

Το post για τα "λουκέτα" σε καταστήματα από αρχές "που δεν έχουν δει το εξώφυλλο μαθημάτων δημόσιας υγείας"

Ένα post για τα "λουκέτα" σε καταστήματα από αρχές "που δεν έχουν δει το εξώφυλλο μαθημάτων δημόσιας υγείας" έκανε ο Χαράλαμπος Μπονάνος, Αντιπερειφερειάρχη Αχαΐας.

Ο κ. Μπονάνος στρέφεται κατά όλων όσων αναλαμβάνουν ευθύνες χωρίς να έχουν γνώσεις, αφού όπως είναι σαφές το θέμα των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων που αφορούν στην προστασία του κορονοϊού αφορά αποκλειστικά τις αρμόδιες Υγειονομικές Υπηρεσίες. Καθίσται σαφές οτι η παρέμβαση του κ. Μπονάνου αφορά το θέμα του λουκέτου σε δύο καταστήματα της Πάτρας, για υπέρβαση συγκέντρεωσης μόλις δύο ατόμων. Ειδικότερα ο Αντιπεριφερειάρχης τονίζει:

«Αναφορικά με ελέγχους στην περιοχή μας τονίζω ότι το τμημα δημόσιας υγείας της περιφέρειας δεν έχει καμμία σχέση, σε ελέγχους που γίνονται από αρχές που δεν έχουν δει το εξώφυλλο μαθημάτων δημόσιας υγείας

Θεωρώ απαράδεκτο να αναλαμβάνουν ευθύνες για τις οποίες δεν έχουν γνώση, με πασετο να μετρούν σοβαρά ζητήματα δημόσιας υγείας και να προκαλούν προβλήματα σε πολίτες που παλεύουν να σταθούν επαγγελματικά αλλά και να εφαρμόσουν υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τα ζητήματα δημόσιας υγείας αφορούν τους αρμόδιους επόπτες και είναι πολύ σοβαρά για να αφήνονται στον έλεγχο κλιμακίων που δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δημιουργούν τελικά σύγχυση σε επαγγελματίες και πολίτες. Ας σοβαρευτούμε όλοι , αφήνουμε συναθροίσεις διασποράς και στοχεύουμε επαγγελματίες; Άμεσα το υπουργείο να δώσει την αρμοδιότητα εκεί που ανήκει» έγραψε. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις