Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βόλτα στο Κολωνάκι για Δροσάκη και Μπουρδούμη

Βόλτα στο Κολωνάκι για Δροσάκη και Μπουρδούμη

Το όμορφο ζευγάρι περιμένει το μωράκι του τον Αύγουστο που θα είναι αγόρι

Το γοητευτικό ζευγάρι, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη εθεάθησαν τις προάλλες σε χαλαρή βόλτα στο Κολωνάκι, στην Αθήνα. Η γλυκιά Πατρινή ηθοποιός φορούσε ριχτό, εμπριμέ φόρεμα και η κοιλίτσα της ήταν ευδιάκριτη καθώς τον Αύγουστο με το καλό θα φέρει στον κόσμο το μωρό της, καρπό του έρωτα της με τον Αχαιό ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος όπως είπε σε γνωστό, εβδομαδιαίο περιοδικό, αδημονεί για την στιγμή που θα γεννήσει η αγαπημένη του.

Μάλιστα η τελευταία φορά που συγκινήθηκε και δάκρυσε, όπως είπε, ήταν όταν ακούμπησε με το κεφάλι του την κοιλίτσα της Λένας Δροσάκη και ένιωσε το μωράκι να σκιρτάει και σαν να τον αντιλήφθηκε και του «μίλησε». Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από ενάμιση χρόνο ενώ την πρόταση γάμου την έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης το βράδυ του Αγίου Βαλέντίνου και ενώ ήταν με τη Λένα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Οι δυο τους σκόπευαν να παντρευτούν ενώπιον φίλων και συγγενών μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο  λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και του μωρού που σε λίγο θα γεννηθεί, αναγκάστηκαν να αναβάλλουν αυτήν την τόσο όμορφη στιγμή τους.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους ορκισμένους εργένηδες κι όπως είχε πει, στο παρελθόν, η ιδέα του γάμου και μόνο τον τρόμαζε!

Πλέον όμως όλα έχουν αλλάξει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight