Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απαγωγή Μαρκέλλας: Στο νοσοκομείο η «κοκκινομάλλα» που αλλάζει την ομολογία της

Απαγωγή Μαρκέλλας: Στο νοσοκομείο η «κοκ...

Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες για ασέλγεια

Πρόσωπο με πρόσωπο με την ανακρίτρια είναι προγραμματισμένο να βρεθεί σήμερα το μεσημέρι η 33χρονη «κοκκινομάλλα» που είχε αρπάξει τη δεκάχρονη Μαρκέλλα από την Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Θα απολογηθεί για τα τέσσερα κακουργήματα και τα δύο πλημμελήματα που τη βαρύνουν.

Ο εισαγγελέας τής άσκησε δίωξη για: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πλέον, φέρεται να έχει προχωρήσει και πλήρη αναδίπλωση των όσων ομολόγησε στην Αστυνομία και δεν δέχεται τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού και της ασέλγειας.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Β. Νουλέζας, δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, ο οποίος τόνισε ότι η 33χρονη δήλωσε ότι θέλει να κάνει κακό στον εαυτό της.

H 33χρονη «κοκκινομάλλα» που είχε αρπάξει τη δεκάχρονη Μαρκέλλα από την Τούμπα Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς όπως είπε ο δικηγόρος της έχει καταρρεύσει σωματικά και ψυχολογικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας της άσκησε δίωξη για: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Πλέον, φέρεται να έχει προχωρήσει και σε πλήρη αναδίπλωση των όσων ομολόγησε στην Αστυνομία και δεν δέχεται τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού και της ασέλγειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις