Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που η φερόμενη ως απαγωγέας αφήνει την 10χρονη Μαρκέλλα

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που η φερ...

Στο Βενζινάδικο της Θεσσαλονίκης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης η κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να απήγαγε τη Μαρκέλλα από τη Θεσσαλονίκη με τους αστυνομικούς να έχουν φτάσει στα ίχνη της εδώ και δύο ημέρες.

Την εντόπισαν στην παραλία της Κατερίνης, διαπίστωσαν ότι η μυστηριώδης γυναίκα είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της στην προσπάθειά της να μην εντοπιστεί από τις Αρχές, καθώς είχε μάθει ότι την αναζητούν με βάση και το χρώμα των μαλλιών της.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN δημοσιοποίησε ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο από την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας. Το εν λόγω οπτικό υλικό δείχνει την φερόμενη δράστιδα λίγο πριν αφήσει ελεύθερη τη μικρή κοπέλα που αναζητούνταν από τους δικούς της ανθρώπους.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από το βίντεο, η «κοκκινομάλλα» βαδίζει ταχύτατα και η μικρή Μαρκέλλα προσπαθεί να την... προλάβει λίγο πριν την αφήσει στο πρατήριο υγρών καυσίμων όπου και την αναγνώρισαν λίγο αργότερα. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως η νεαρή φαινόταν... χαμένη στις κινήσεις της.

Στον Εισαγγελέα σήμερα η 33χρονη κοκκινομάλλα

H 33χρονη γυναίκα συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στην Παραλία Κατερίνης για το αδικημα της κατοχής ναρκωτικών. Ωστόσο η  δικογραφία που πρόκειται να σχηματιστεί, θα περιλαμβάνει και άλλα αδικήματα, όπως αυτό της αρπαγής ανηλίκου, καθώς και όποιο άλλο καινούργιο στοιχείο προκύψει και θα σταλεί στον εισαγγελέα, για να τη μελετήσει. Η γυναίκα θα οδηγηθεί στις 11 το πρωί της Πέμπτης στον Εισαγγελέα.

Να σημειωθεί ότι, μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, βρέθηκαν ρούχα, τα οποία φορούσε κατά την αρπαγή της Μαρκέλλας πριν από μία εβδομάδα, με βάση το οπτικό υλικό που υπάρχει,
Η γυναίκα έχει κόψει τα μαλλιά της γουλί, προκειμένου να παραπλανήσει τις διωκτικές αρχές, μια και αναζητούσαν μία γυναίκα με κόκκινα μαλλιά.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η ίδια προέρχεται από το περιβάλλον της Μαρκέλλας και φαίνεται να υπήρξε παλαιότερα γειτόνισσα της οικογενείας της ανήλικης. Μέχρι στιγμής πάντως τα κίνητρα της φερόμενης πράξης της δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις