Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτσι βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα - "Θέλω να πάω σπίτι" είπε - ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα - "...

Τι λέει ο άνθρωπος που τη βρήκε

Τέλος πήρε το πρωί του Σαββάτου το θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας . Το κορίτσι βρέθηκε νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Για τον εντοπισμό της εκδόθηκε amber alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Κουρασμένη, κρατώντας τη σχολική τσάντα της, περιπλανιόταν στο δρόμο η 10χρονη Μαρκέλλα που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Οικονόμου είναι ο άνθρωπος που βρήκε την 10χρονη Μαρκέλλα και περιγράφει πώς αναγνώρισε το κορίτσι και τα πρώτα λόγια που του είπε. 
“Έτρωγα το πρωινό μου και το κοριτσάκι αυτό με τη σχολική τσάντα, ερχόταν από το βάθος από το Μέγαρο Μουσικής. Έδειχνε κουρασμένο κάπως, έτσι όπως την είδα με τη σχολική τσάντα, τη σταμάτησα και της είπα δεν έχει σχολείο σήμερα, πού πας. Μου απάντησε ότι ήθελε να πάει σπίτι. Την ρώτησα που μένει και μου είπε. Εγώ είχα δει στην τηλεόραση το Amber Alert. Την ρώτησα πώς τη λένε, μου είπε Μαρκέλλα και επειδή το Μαρκέλλα μου είχε αποτυπωθεί, την σταμάτησα. Περνούσε μια φίλη μου και της είπα να της κάνει παρέα μέχρι να πάρω το 100. Το κοριτσάκι σε πρώτη φάση μου είπε να μην πάρω το 100. Τώρα αυτό τι σημαίνει δεν ξέρω. Ας το βρει η αστυνομία αυτό”, περιέγραψε μιλώντας στο thestival.gr

Mε την υπόθεση ασχολήθηκε καιη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη "Φως στο Τούνελ" . Όπως αναφέρει, σύμφωνα με τη μαρτυρία συμμαθητή της που εξετάζεται, ακολούθησε μια άγνωστη γυναίκα που εμφανίστηκε μπροστά της. Η μικρή φάνηκε να την γνωρίζει και απομακρύνθηκε μαζί της κρατώντας την από το χέρι.

Ο μαθητής φέρεται να έχει καταθέσει ότι η γυναίκα είναι περίπου 30-35 χρόνων, με μέτριο προς λεπτό σωματότυπο, μαύρο κολάν σορτς, μαύρη μπλούζα και κόκκινα μαλλιά που πιθανόν να είναι περούκα.

Σε ζωντανή σύνδεση με το «Τούνελ», η θεία της μικρής απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο συμμαθητής της Μαρκέλλας άλλη εικόνα της έδωσε στην αρχή και άλλη αργότερα, πιθανόν επηρεασμένος από την εξαφάνισή της.

«Μου έλεγε ότι τις ακολούθησε και τις είδε να μπαίνουν σε μια οικοδομή, κάτι το οποίο αργότερα δεν υποστήριξε. Μου είπε ότι τη γυναίκα αυτή την είχε ξαναδεί στο πάρκο που πήγαινε με τη Μαρκέλλα και μάλιστα μόνη της χωρίς παιδί. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι κατέθεσε στις Αρχές.»

Στη ζωντανή σύνδεση ήταν και ο αδελφός της μαθήτριας Χρήστος Βεράμης. Όπως είπε, μαζί με φίλους ερεύνησε όλη την περιοχή και πήγαν και σε καταστήματα να δουν υλικό από κάμερες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Μαρκέλλα σχόλασε γύρω στις 13:30 και κατευθύνθηκε με το συμμαθητή της προς το σπίτι τους που απέχει μόλις λίγα μέτρα από το σχολείο. Ξαφνικά εμφανίστηκε η άγνωστη γυναίκα που προσέγγισε τα παιδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις