Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Ο λοιμωξιολόγος Χαρ. Γώγος μιλάει από καρδιάς στον Αντ. Σρόιτερ για τις δύσκολες στιγμές της πανδημίας και την επόμενη μέρα

Ο λοιμωξιολόγος Χαρ. Γώγος μιλάει από κα...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσε το 1ο Digital Dialogue που πραγματοποιήθηκε χθες, στο πλαίσιο του 8ου Regional Growth Conference. Ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ υποδέχθηκε διαδικτυακά τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Χαράλαμπο Γώγο, στη συζήτηση με τίτλο «Covid-19: Η πορεία, τα διλήμματα και η επόμενη μέρα στην Ελλάδα».

Ο καθηγητής αναφέρθηκε στις πιο δύσκολες στιγμές διαχείρισης της πανδημίας, αλλά και τι τον έκανε να συγκινηθεί περισσότερο, καθώς και στο τι θα γίνει εάν υπάρξει δεύτερο κύμα, όπως συζητείται. Επιπλέον, απάντησε στις θεωρίες συνομωσίας, που συνοδεύουν τον κορωνοϊό και εξέφρασε την άποψή του για το «ελληνικό παράδοξο».

Τα Digital Dialogues αποτελούν προ-συνεδριακές one to one ψηφιακές συζητήσεις μεταξύ διακεκριμένων δημοσιογράφων και κορυφαίων προσωπικοτήτων της επικαιρότητας, που γίνονται στο πλαίσιο του 8th Regional Growth Conference το οποίο θα λάβει χώρα, στις 2 – 4 Ιουλίου στην Πάτρα.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο www.regional-growth-conference.gr και στο www.facebook.com/RegionalGrowthConference/ για τα επόμενα Digital Dialogues.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being