Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλ. Χαρίτσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξευτελίζει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας και ζητάει και τα ρέστα

Αλ. Χαρίτσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξευ...

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

"Το θράσος των υπουργών της κυβέρνησης της Ν.Δ. δεν έχει όριο. Με σημερινή του δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, σχετικά με τη δήθεν κατάρτιση των επιστημόνων στα ΚΕΚ, ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Γεωργιάδης, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως δεν ευθύνεται η κυβέρνηση για τα τραγικά λάθη που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, αλλά οι ίδιοι οι επιστήμονες, καθώς αυτοί είναι που επιλέγουν σε ποιο ΚΕΚ θα πάνε!". Αυτό επεσήμανε σε έντονο ύφος ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίστης σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών.

Ο βουλευτής Καλαμάτας συνέχισε λέγοντας: "Στο ίδιο μοτίβο, ο κ. Βρούτσης ισχυρίστηκε, στον τηλεοπτικό σταθμό Μέγκα, πως για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση του προγράμματος δεν ευθύνεται αυτός αλλά οι επιστήμονες!" Για να καταλήξει πως:

"Δεν φτάνει που η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξευτελίζει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας, προκειμένου να χαρίσει 80 εκατομμύρια ευρώ στους φίλους της, ζητάει και τα ρέστα από πάνω! Ο κ. Μητσοτάκης είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος. Οφείλει να δώσει εξηγήσεις και μάλιστα άμεσα. Και για τις αθλιότητες του τύπου «Σκοιλ_Ελικικού» που προσβάλλουν τη νοημοσύνη των επιστημόνων αλλά και για τις προκλητικές δηλώσεις των υπουργών του."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις