Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκέψεις να απαγορευτεί η διέλευση από τα διόδια το Πάσχα

Σκέψεις να απαγορευτεί η διέλευση από τα...

Είναι κάτι που μελετάται στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού

έα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας του πληθυσμού μελετά το κυβερνητικό επιτελείο καθώς οι ημερομηνίες για τις καθιερωμένες  εξορμήσεις των εκδρομέων του Πάσχα όλο και πλησιάζουν. Οι φετινοί εορτασμοί αναμένεται να είναι διαφορετικοί από κάθε άλλη χρονιά, ενώ η μετακίνηση των πολιτών στο σημείο που βρίσκεται η πανδημία στην χώρα καθιστά απειλή για την δημόσια Υγεία.


«Το Πάσχα δεν θα φύγει κανένας για επαρχία. Εν ανάγκη θα κλείσουμε τα διόδια», ανέφερε χαρακτηριστικά κυβερνητική πηγή στο «Βήμα». Την ίδια στιγμή στο τραπέζι έχει πέσει και η σκέψη για τον περαιτέρω περιορισμό των μετακινήσεων των ηλικιωμένων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

 
Την ώρα που η απαγόρευση κυκλοφορίας βρίσκεται σε ισχύ εδώ και τέσσερις ημέρες ο κρατικός μηχανισμός δεν περιορίζεται μόνο στην επιβολή των προστίμων αλλά και στη συλλογή δεδομένων για τις μετακινήσεις των πολιτών. Αναφορικά με τους ηλικιωμένου έχει διαπιστωθεί ότι πολλές από τις μετακινήσεις που γίνονται θεωρούνται άσκοπες, γι αυτό τον λόγο έχει πέσει στο τραπέζι ο περιορισμός τους μετά ακόμα και μετά τις 12 το μεσημέρι.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις