Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Νεκρός 64χρονος - Στους 24 οι θάνατοι στη χώρα μας

Κορωνοϊός: Νεκρός 64χρονος - Στους 24 οι...

Aπό τη Δαμασκηνιά

Tους 24 έφτασαν οι θάνατοι στη χώρα μας από τον Kορωνοϊο.

Όπως αναφέρει το ethnos, πρόκειται για ένα 64χρονο από τη Δαμασκηνιά.

Πριν λίγες ημέρες είχε ανακάμψει λίγο, ενώ έχει πεθάνει και ο 90χρονος πατέρας του.

Ο 64χρονος φέρεται να είναι ο πρώτος που μολύνθηκε από τον κορονοϊό στο χωριό Δαμασκηνιά και ήταν ο ιδιοκτήτης του μοναδικού μαγαζιού - παντοπωλείου στο χωριό. Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο ΑΧΕΠΑ.

Πριν από τέσσερις ημέρες έδειξε μικρά σημάδια ανάκαμψης που δημιούργησαν προσδοκίες για την εξέλιξη της υγείας του ωστόσο τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση επιδεινώθηκε και σήμερα το μεσημέρι έχασε τη μάχη για τη ζωή ανεβάζοντας σε 24 του νεκρούς στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό.

Προτελευταίο θύμα στον κατάλογο είναι ένας στρατιωτικός που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος στρατιωτικός με καταγωγή από την Ξάνθη άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για έναν 46χρονο ανθυπασπιστή τεχνικού που δεν είχε υποκείμενο νόσημα, ωστόσο είχε παθολογική παχυσαρκία.

Την Τετάρτη είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή άλλοι δύο άνθρωποι στην Ελλάδα: Ένας 42χρονος Γερμανός καθηγητής στην Κρήτη και ένας ηλικιωμένος που νοσηλευόταν στο γενικό νοσοκομείο Ξάνθης και ζούσε σε περιοχή του δήμου Μύκης.

Προβληματισμός επικρατεί στις υγειονομικές αρχές της χώρας για τα αίτια του θανάτου του 42χρονου Γερμανού καθηγητή, που νοσηλευόταν στην εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), στην Κρήτη.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Τρίτης ο ασθενής έδειχνε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ξαφνικά, λίγες ώρες αργότερα, εξέπνευσε, καθώς υπέστη οξεία απόφραση πνευμονικών αρτηριών.

Οι γιατροί προβληματίζονται για το πώς συνέβη αυτό, ενώ και ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, δεν είχε να δλωσει περισσότερες πληροφορίες, λέγοντας ότι ο 22ος θάνατος από τον ιό στη χώρα μας, είχε γίνει γνωστός, λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου.

Ο άτυχος καθηγητής νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του ΠΑΓΝΗ αλλά οι γιατροί μιλούσαν για βελτίωση της κατάστασής του και πάντως δεν κινδύνευε η ζωή του.

Φωτ. αρχείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις