Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο σύλλογος "Ζωή Γλυκιά" έκοψε την περασμένη Κυριακή την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο σύλλογος "Ζωή Γλυκιά" έκοψε ...

Την πίτα ευλόγησε ο π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης του ιερού ναού Αγίου Ανδρέου Πατρών

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά» την περασμένη Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στο café Mόλος στην Πάτρα. Παρευρέθηκαν πλήθος μελών, φίλων, εκλεκτών καλεσμένων καθώς και εκπρόσωποι της πολιτείας και της Εκκλησίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία της Προέδρου Βασιλικής Γούλα, η οποία και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δράσεις του συλλόγου και το έργο του και ακολούθησε η ευλογία της πίτας από τον εκπρόσωπο του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Σκιαδαρέση, προιστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές από τους εκπροσώπους της πολιτείας και των φορέων της πόλης. Με επιστολή της, η Βουλευτής Ν. Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία για όλους.  Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από την Βίβιαν Σαμούρη Αντιδήμαρχο Υγείας & Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, από την Τογιοπούλου Αναστασία Αντιδήμαρχο Πατρέων αρμόδια για την Μεσσάτιδα & την Παραλία, από τον Αντώνη Χαροκόπο Γ΄ Αντιπρόεδρο της ΕΣΑμεΑ, από τον Λίβανο Ανδρέα Πρόεδρο της Π.ΟΜ.Α.με.Α Δυτικής Ελλάδος & Ν.Ι.Ν, από τον Σπύρο Σκιαδαρέση Περιφερειακό σύμβουλο, από τον Χρήστο Μητρογιώργο, από την Χρυσή Παπαδοπούλου και την Κατερίνα Μπαλάσκα  που εκπροσώπησαν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, από την Έφη Αναλυτή Πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, από την Λίτσα Παπαδοπούλου Προϊσταμένη του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών & μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Παραρτήματος της Πάτρας, από την Πάκη Καραλή Αντιπρόεδρο του Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας, από την Μάχη Σαλαμαλίκη Πρόεδρο του συλλόγου ΕΛΕΑΝΑ Ν. Αχαΐας, από την Κουργιαλή Κωνσταντίνα και τον Μπάλα Δημήτριο  της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδος. Επίσης παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό  η Νίκη Καρακάση, Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδας, η Ζέτα Γεωργα του συλλόγου ΑγκαλιάΖω και η Τασία Παπαϊωάννου από την Φλόγα Πάτρας.

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά» τίμησαν με την παρουσία τους και η Γεωργίου Σπυριδούλα, Γραμματέας του Πολιτιστικού Κέντρου του Ο.Τ.Ε, η Ντάγανου Κωνσταντίνα, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Αραχωβίτικων, η Γεωργία Μαντέλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Παρασκευή», ο ιατρός Αθανάσιος Τσεκούρας, η ιατρός Γεωργία Ταλαμπούκα, η Ποδολόγος Φωτεινή Κούβελα, η Ελένη Ναούμη από την Τοπική Μονάδα Υγείας Άνω Πόλης, και ο Χαράλαμπος Τριανταφύλλου Γ.Γ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αλουμινίου & Σιδήρου.

Ευχαριστίες απευθύνονται στην Κωνσταντίνα Καρανίκα & τον Λευτέρη Γεωργούλα, ιδιοκτήτες της εταιρείας ΑΙΘΡΑ, που σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών δημιούργησαν ένα ηδύποτο για τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη και το παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους.

*Το Διοικητικό Συμβούλιο  ευχαριστεί  θερμά & τον Δημήτρη Πλέγα και τον Γιώργο Μακρή για την προσφορά της βασιλόπιτας, όλους όσους προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου και όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την παρουσία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις