Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας έκοψε την ...

Την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Παρασκευόπουλος

Σε μία ζεστή, χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Παρασκευόπουλος που ευλόγησε & την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος και η συνεργάτιδα του, Έφη Ανδριοπούλου, ο εκπρόσωπος της βουλευτού Αχαΐας Χριστίνας Αλεξοπούλου, Τάκης Αντωνόπουλος Τάκης, η εκπρόσωπος του βουλευτή Αχαΐας Κωνσταντίνου Μάρκου, Σοφία Σιδέρη, ο Διευθυντής του 2ου ΣΔΕ Πάτρας, Μιχάλης Καραγεωργίου, ο Διευθυντής του 5ου ΕΠΑΛ Βασίλης Μιχαλόπουλος, ο Υποδιευθυντής του 5ου ΕΠΑΛ Γιάννης Στάης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαβλανίου Ελένη Λέκκα καθώς και συνάδελφοι άλλων σχολείων.

 Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Πάτρας, εκπαιδευτικός Ανδρέας Ζέρβας στη σύντομη ομιλία του επικεντρώθηκε στον εκπαιδευτικό και στον κοινωνικό ρόλο των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας. Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου εύχονται σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά!

 *Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ανήκει στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις