Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη "φάκα" ζευγάρι αλλοδαπών που διακινούσε σκληρά ναρκωτικά στην Πάτρα

Στη "φάκα" ζευγάρι αλλοδαπών π...

Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης

Στην σύλληψη δύο φερόμενων διακινητών ηρωίνης και κοκαΐνης προχώρησε στην Πάτρα η Δίωξη Ναρκωτικών. Πρόκειται για ένα ζευγάρι αλλοδαπών στο αυτοκίνητων και το σπίτι των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 γραμμάρια ηρωίνης και 20 γραμμάρια κοκαΐνης. Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

«Συνελήφθησαν, χθες, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο αλλοδαποί και συγκεκριμένα μια 46χρονη γυναίκα και ένας 48χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε όχημα και σε έλεγχο που τους ενήργησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

•       (200) γραμμάρια ηρωίνης,

•       (5,3) γραμμάρια κοκαΐνης,

•       το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ και

•       ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δυο συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (12,9) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις