Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Κριτήρια επιλογής του κατάλληλου γιατρού και κλινικής

Η τριχόπτωση αποτελεί μια κατάσταση την οποία τόσο άντρες και γυναίκες αντιμετωπίζουν και από την οποία θέλουν να απαλλαγούν. Καθώς όμως υπάρχουν πολλοί γιατροί πρέπει να αποφασίσετε ποιος θα είναι εν τέλει ο γιατρός ο οποίος θα πραγματοποιήσει την επέμβαση. Πώς όμως θα πάρετε αυτή την απόφαση και θα διαλέξετε τον καταλληλότερο για εσάς; Μιλήσαμε με το δερματολόγο – δερματοχειρουργό δρ Ιωάννη Παπαγγελόπουλο και μας πληροφόρησε ως προς τα ποια θα είναι εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει ο/η υποψήφιος/α πριν επιλέξει τον ιατρό.

Αρχικά, η επέμβασή πρέπει να γίνει μόνο από γιατρό, και συγκεκριμένα από αυτόν που θα σας εξετάσει και θα κρίνει την κατάσταση του τριχωτού. Ο ιατρός είναι αυτός που θα κρίνει εάν πρέπει ο υποψήφιος να κάνει ή όχι μεταμόσχευση μαλλιών. Δεν πρέπει να εμπιστεύεστε άτομα που δεν έχουν ιατρικές γνώσεις και απλά προωθούν τις υπηρεσίες τους. Στόχος τους είναι να κάνουν πωλήσεις και όχι να εξασφαλίσουν την ορθή ενημέρωση, την ασφαλή και ειλικρινή πρόβλεψη του αποτελέσματος.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να γνωρίζει ότι η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι ένα προϊόν, είναι μια προσαρμοσμένη υπηρεσία με διαφορετική προσέγγιση κάθε φορά, αφού το κάθε περιστατικό είναι ξεχωριστό. Η επιλογή low cost κλινικών, οι οποίες λειτουργούν τις περισσότερες φορές με υποτιθέμενο εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να καταστήσει μια ακίνδυνη επέμβαση σε τρομερά επικίνδυνη για την υγεία του υποβαλλόμενου σε επέμβασή. Σε πολλές περιπτώσεις καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την επόμενη πιθανή διορθωτική επέμβαση.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί και η κλινική στην οποία θα γίνει και η επέμβαση. Επιλέξτε κλινικές που γνωρίζουν περισσότερες τεχνικές και όχι αποκλειστικά μια ειδική τεχνική. Οι κλινικές που εξειδικεύονται μόνο σε μια τεχνική υποστηρίζουν πάντα και ανεξαρτήτως της κάθε περίπτωσης ότι η συγκεκριμένη τεχνική είναι η καλύτερη. Αυτό οφείλεται στο ότι γνωρίζουν μόνο αυτή τη τεχνική και καμία άλλη. Για αυτό θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κλινικές που διαθέτουν εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό και γιατρούς.

Όσον αφορά τον Ιατρό που θα πραγματοποιήσει την εγχείρηση θα πρέπει να γνωρίζετε το βιογραφικό του και την εξειδίκευσή του. Όπως επίσης, πρέπει να έχει και στην κατοχή του, τον άρτιο τεχνικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί μια τόσο απαιτητική επέμβαση μικροχειρουργικής.(π.χ. χρήση στερεοσκοπικών μικροσκοπίων).

Για να κλείσετε και εσείς την πρώτη δωρεάν συνάντηση με το Δρ. Παπαγγελόπουλο πατήστε εδώ.

Μάθετε περισσότερα για την μεταμόσχευση μαλλιών στο www.hairtransplant.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being