Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο καβγάς του Snik με φωτορεπόρτερ επειδή τους τραβούσαν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο καβγάς του Snik με φωτορεπόρτερ επειδή...

Το Σάββατο το βράδυ

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα», ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικό κατά τη διάρκεια της βραδιάς, με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν τις τρυφερές στιγμές τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, κατά την αναχώρηση του ζευγαριού από το νυχτερινό κέντρο, οι φωτογράφοι τους περίμεναν απέξω προκειμένου να τους τραβήξουν κι άλλες φωτογραφίες.

Ο Snik, όμως, φέρεται να αντέδρασε και να ξεκίνησε έναν έντονο καβγά με τους φωτορεπόρτερ, ζητώντας τους να σβήσουν τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει. Από την πλευρά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», μόλις ξεκίνησε ο καβγάς έφυγε και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Το ζευγάρι, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές, που ο φωτογραφικός φακός τους έχει «τσακώσει» σε εξόδους τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight