Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Στόλισαν» τον Στ. Κυμπουρόπουλο για κοινωνικό μέρισμα κι ΑμεΑ

«Στόλισαν» τον Στ. Κυμπουρόπουλο για κοι...

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε και πώς αντέδρασαν πολίτες

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση για το Κοινωνικό Μέρισμα και τα Άτομα με Αναπηρίες που έκανε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος, άτομο και ο ίδιος με αναπηρία που προεκλογικά είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ανέφερε ότι «για «πρώτη φορά θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα με ξεχωριστή κατηγορία για Ανάπηρα Άτομα».

Ωστόσο το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στο ότι το κοινωνικό μέρισμα φέτος το παίρνουν ελάχιστοι πολίτες σε σύγκριση με πέρυσι και ότι ακόμα και στα ΑμεΑ μπαίνει ηλικιακό όριο στα 24 χρόνια, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα σχόλια είναι καυστικά και δείχνουν την οργή όσων θα περίμεναν από τον κ. Κυμπουρόπουλο να δείξει μια μεγαλύτερη ευαισθησία προς τα Άτομα με Αναπηρία και να επισημάνει την αδικία της εξαίρεσης όσων είναι μεγαλύτεροι από 24 ετών.

Στην ανάρτησή του, η οποία έρχεται και με καθυστέρηση πολλών ημερών, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έγραψε: «Πρώτη φορά θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα με ξεχωριστή κατηγορία για Ανάπηρα Άτομα. Αν το όριο τέθηκε χαμηλά, η Κυβέρνηση είναι εδώ για να το συζητήσουμε. Αν πρέπει να το λάβουν οι περισσότεροι, σαφώς και να γίνει. Είναι απαράδεκτο οι σιωπούντες επί 4,5χρόνια να κουνάνε το δάχτυλο υποκριτικά στη ΝΔ».

ΔΕΙΤΕ την ανάρτηση του ευρωβουλευτή και ορισμένα από τα σχόλια με τα οποία των «στόλισαν» οι πολίτες:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις