Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε απευθείας μετάδοση από το Ioniantv η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμου το Σάββατο

Σε απευθείας μετάδοση από το Ioniantv η ...

Επίσης θα μεταδοθεί live την Κυριακή και η πρώτη αρχιερατική Θεία λειτουργία προεξάρχοντος του κ. Ιερωνύμου

Μεγάλη μέρα το Σάββατο αυτό για την γειτονική Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων καθώς ο νέος εψηφισμένος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος που πήρε τη θέση και το αξίωμα του παραιτηθέντος από τον περασμένο Αύγουστο Μητροπολίτη πρώην Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρoσίου, έρχεται στο Αίγιο όπου και θα λάβει χώρα με τη δέουσα εκκλησιαστική επισημότητα και λαμπρότητα η ενθρόνιση του.

Το Ioniantv που είναι πάντα παρόν στα μεγάλα γεγονότα της Δυτ. Ελλάδας, της Πελοποννήσου και των νησιών του Ιονίου, θα μεταδώσει απ’ ευθείας την Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμου  το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι.

Μπορείτε να παρακολουθήστε ζωντανά από το Αίγιο και τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Φανερωμένης) Αιγίου, την Τελετή της Ενθρονίσεως του Νέου Μητροπολίτη.

https://youtu.be/bBfyyFlXs_M

Επίσης την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 8 πμ το Ioniantv θα μεταδώσει live την πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του νέου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Φανερωμένης) Αιγίου.

https://youtu.be/zprjDjbK_lE

Να θυμίσουμε πως η χειροτονία του είχε πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό ιερό ναό Αθηνών την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 το πρωί παρόντος και του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις