Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η τελευταία φωτογραφία του Φρέντι Μέρκιουρι πριν χάσει τη μάχη με το Aids

Η τελευταία φωτογραφία του Φρέντι Μέρκιο...

«Εκείνο το καλοκαίρι ο Φρέντι πόζαρε για την τελευταία -δική μου- φορά»

Οι τελευταίες μέρες του Φρέντι Μέρκιουρι, πριν τον θάνατό του το 1991, παραμένουν ακόμα και σήμερα, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά, μυστήριο.

To 1991 o frontman των Queen, υπέκυψε στη μάχη που έδωσε με το AIDS. ;Άφησε την τελευταία του πνοή στις 24 Νοεμβρίου, ενώ μόλις 24 ώρες πριν, είχε δημοσιεύσει μία δήλωση στην οποία επιβεβαίωσε ότι είναι θετικός στον ιό του HIV.
Για αρκετά χρόνια, οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του έδιναν και έπαιρναν, όπως και οι εικασίες ότι ο Φρέντι Μέρκιουρι είχε κάνει έλεγχο για το αν είναι θετικός στον HIV και αν έχει AIDS, από το 1986.

Τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής του, προτίμησε να τα περάσει απομονωμένος στο πολυτελές σπίτι του στο Λονδίνο, από το να πηγαίνει σε πάρτι και να διασκεδάζει με σελέμπριτιζ. Οι φωτογραφίες από τις σπάνιες τελευταίες εμφανίσεις του τραγουδιστή, δείχνουν πόσο βάρος είχε χάσει, ενώ στις 3 Σεπτεμβρίου του 1991, ο Φρέντι Μέρκιουρι, σε φωτογραφία που απαθανατίστηκε έξω από το σπίτι του δείχνει σχεδόν σκελετωμένος.

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Μπράιν Μέι, ανέφερεστην Telegraph το 2013 ότι «όλοι ξέραμε ότι δεν είχε μείνει πολύς χρόνος. Ο Φρέντι ήθελε η ζωή του να είναι όσο πιο φυσιολογική γινόταν. Προφανώς, πονούσε πολύ».

Στις 28 Αυγούστου, ο σύντροφος του Φρέντι Μέρκιουρι, ο Τζιμ Χάτον, το τράβηξε μερικές φωτογραφίες στον κήπο του σπιτιού του.

Ο Τζιμ αργότερα έγραψε: «Εκείνο το καλοκαίρι ο Φρέντι πόζαρε για την τελευταία -δική μου- φορά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight