Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ioniantv

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 20.00 με τον Νίκο Γιαπρακά

Απόψε στις 20.00 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μιας 12χρονης από Ιερέα στη Μάνη. Αρνείται τα πάντα ο Ιερέας, τονίζοντας ότι το παιδί, του είχε υποδείξει τον παππού της ως υπαίτιο ασέλγειας! Καταγγελίες από το Χαμόγελο του Παιδιού για άσκηση πίεσης στο παιδί για να αλλάξει την αρχική του κατάθεση.

Βροχή από μολότοφ στο γραφείο διευθυντή σχολείου στην Πάτρα! Επέμβαση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς. Οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές και σε άλλα σχολεία που συστεγάζονται με το 5ο Γυμνάσιο.

Δεύτερη μεγάλη φωτιά στην Πελοπόννησο στα τέλη Οκτωβρίου! Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση πυρκαγιάς στην Ηλεία. Μετά το Χρυσοβίτσι Αρκαδίας, φλόγες κατακαίουν δασική έκταση στο Κακοτάρι του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Τα... σχολεία δείχνουν τις περιοχές που θα φιλοξενήσουν πρόσφυγες! Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, με τα 1314 σε ολόκληρη την χώρα που θα φοιτήσουν προσφυγόπουλα. Και τα 4 νησιά του Ιονίου στην λίστα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις