Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεχωρίζει η Πατρινή Ιόλη Χαραλαμποπούλου στο "Λόγω Τιμής"

Ξεχωρίζει η Πατρινή Ιόλη Χαραλαμποπούλου...

Επίσης φωτογραφήθηκε για το νεό τεύχος του περιοδικού In Style

Στο σήριαλ «Λόγω Τιμής» που επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες στο κανάλι Σκάι, σε σκηνοθεσία όπως και στην αρχική σειρά προ 22 ετών, του Λάμπη Ζαρουτιάδη, σενάριο: Μιρέλλας Παπαοικονόμου και μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου, η Πάτρα δεν πρωταγωνιστεί μόνο και πάλι στο φόντο της ιστορίας της παρέας των παιδιών που πια μεγάλωσαν αλλά και μέσα από μία πολύ νεαρή, νέα ηθοποιό, την Ιόλη Χαραλαμποπούλου που είναι κόρη του αείμνηστου εμπόρου και πρώην προέδρου της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Σταύρου Χαραλαμπόπουλου και της συγγραφέως και κοσμικογράφου Λίλας Ζερβοπούλου. Η νεαρή και πολύ όμορφη Ιόλη Χαραλαμποπούλου έχει κάνει σπουδές ψυχολογίας και με την υποκριτική ασχολήθηκε μπαίνοντας στην θεατρική ομάδα του Παντείου, «Προσοχή…έργα» και κατόπιν στην θεατρική ομάδα «Νήσις». Έχει παίξει σε μικρού μήκους φιλμ του Πατρινού Ανδρέα Άννινου και έχει συμμετάσχει σε θεατρικά – εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχολεία με την ομάδα «Τα ταξίδια του σπόρου» υπό την καθοδήγηση της Βάλιας Κωτσιγιάννη, όπως έγραψε η εφημερίδα Πελοπόννησος.

Η φρέσκια και χαμογελαστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε μάλιστα με την πιο hot τάση της σεζόν για το νέο τεύχος (μηνός Οκτωβρίου 2019) του περιοδικού In Style όπου και μιλάει για τον νέο της ρόλο στο «Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά», αυτόν της Ηλέκτρας. Η Ηλέκτρα γίνεται το κορίτσι του Φοίβου (στο ρόλο ο Μιχάλης Πανάδης), ο οποίος και είναι ο γιος του μεγαλοδικηγόρου Μιχάλη (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) και της Αλεξάνδρας (Μαρία Ναυπλιώτου), ένας επαναστατημένος έφηβος που συγκρούεται συχνά με τον πατέρα του, τον οποίο βλέπει ως σύμβολο εξουσίας.

Η Ηλέκτρα, η ηρωίδα της Ιόλης Χαραλαμποπούλου, όπως η ίδια είπε, της θυμίζει τον εαυτό της και έχει ως στόχο την ανεξαρτησία της. Η Ιόλη Χαραλαμποπούλου έχει ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει στο χώρο (άρεσε πολύ στην ‘‘Κυρία από τη Θάλασσα’’ του Ίψεν που ανέβασε στις αρχές του 2019 η ομάδα αποφοίτων της Δραματικής Σχολής «Αρχή» της Νέλλης Καρρά που ξεκίνησε ως πτυχιακή παράσταση του έτους τους σε διδασκαλία - σκηνοθεσία: Δημήτρη Ήμελλου αλλά και στην εναλλακτική σκηνή του Bios). Θεωρείται ένα ανερχόμενο αστέρι από την Πάτρα και σίγουρα η σειρά «Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά» θα την βοηθήσει να λάμψει και να ξεχωρίσει.

Τέλος αυτό το διάστημα κάνει πρόβες για το έργο «Ανθισμένες Μανόλιες» που πρόκειται ν’ ανέβει τον Νοέμβριο στην Αθήνα, μία επίσης θεατρική δουλειά που ξεκίνησε ως πτυχιακή εργασία στο 3ο έτος της δραματικής σχολής.

Η βασική φωτ. είναι από το faysbook.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight