Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο "Σεφ της κωμωδίας" Μάρκος Σεφερλής γέμισε το Πάνθεον επί ένα 4ήμερο

Ο "Σεφ της κωμωδίας" Μάρκος Σε...

Στο τέλος κάθε παράστασης υπέγραφε αυτόγραφα και έβγαζε φωτογραφίες με όσους του το ζητούσαν

«Kαρφίτσα» δεν έπεφτε στο θέατρο Πάνθεον όπου για 4 μέρες είχε έρθει ο εξαιρετικά δημοφιλής κωμικός ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής και παρουσίασε την παράσταση «Ζητείται σεφ της κωμωδίας». Ο Μάρκος Σεφερλής έχει πλέον δημιουργήσει «σχολή», ακολουθεί τα χνάρια των παλαιότερων κωμικών έχοντας ωστόσο φτιάξει ένα ολότελα δικό του στυλ που η αλήθεια είναι πως σε κάποιους δεν αρέσει καθόλου και άλλοι απολαμβάνουν την λαική του σάτιρα, την απίστευτη επικοινωνία του με το κοινό, το ταλέντο του να στήνει ατάκες στο λεπτό που συχνά γίνονται και σλόγκαν.

Ήρθε λοιπόν για άλλη μία φορά στην Πάτρα και το ευρύ κοινό τον «αγκάλιασε» και μάλιστα αρκετοί περίμεναν στο τέλος ακόμη και στη 1 μετά τα μεσάνυχτα υπομονετικά για να πάρουν ένα αυτόγραφο υπογεγραμμένο από τον ίδιο με μεγάλα γράμματα και μαύρο μαρκαδόρο. Άλλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του και γενικά ο Μάρκος Σεφερλής δεν τους χάλασε το χατίρι.

Από τις πιο τρυφερές στιγμές εκτός παράστασης μάθαμε πως ήταν όταν μία κοπελίτσα με σύνδρομο Ντάουν, θαυμάστρια του Μάρκου Σεφερλή, του ζήτησε με χαρά αυτόγραφο και εκείνος με πολλή αγάπη και συμπάθεια τη ρώτησε αν πέρασε καλά και αν της άρεσε η παράσταση.

Το «Ζητείται σεφ της κωμωδίας» παρουσιάστηκε από την Παρασκευή 27 έως και την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 και προκάλεσε κοσμοσυρροή στο Πάνθεον που σημειωτέον η κεντρική αίθουσα του χωράει πάνω από πεντακόσιους θεατές.

Μετά την Πάτρα ο Μάρκος Σεφερλής, όπως είπε, πάει στην Κρήτη για τη συνέχεια της περιοδείας του ενώ πλησιάζει και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της παράστασης «Ηairspray» σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου στο θέατρο Ακροπόλ της Αθήνας όπου στην Ελληνική μεταφορά του περίφημου μιούζικαλ του Μπρόντγουαιη, θα παίζουν πλάι στον Μάρκο Σεφερλή, ο Κώστας Κόκλας, η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Ησαίας Ματιάμπα, η Κατερίνα Σούσουλα, η Άννα Φιλιππάκη, η Βαρβάρα Νεμπή, η Μαριάννα Γερασιμίδου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Η πρεμιέρα όπως είδαμε στο viva.gr, έχει καθοριστεί για τις 25 Οκτωβρίου 2019.  Κείμενο Πρωτότυπο κείμενο: Mark O’ Donnell και Thomas Meehan.   

Μουσική: Marc Shaiman και στίχοι: Scott Whittman και Marc Shaiman.

Ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει και στην παιδική σκηνή του θεάτρου Περοκέ στην πλ. Καραισκάκη, την παράσταση «Ο Κεραμιδοτρέχαλος» που έχει βασιστεί στο έργο της Άλκης Ζέη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight