Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυο φωτιές σε Βάρδα και Σελιανίτικα κινητοποίησαν την Πυροσβεστική- ΦΩΤΟ

Δυο φωτιές σε Βάρδα και Σελιανίτικα κινη...

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση

19:48 Σε ύφεση είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε σε αγροτική έκταση στην Βάρδα Ηλείας, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας αρχιπύραρχος, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος.

Επίσης, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, το πύρινο μέτωπο ήταν κοντά σε κατοικημένη περιοχή και κινδύνευσαν σπίτια, αλλά η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν αποτελεσματική.

Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά.

17:48 Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Βάρδα σε αγροτική έκταση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 17 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 1 Ε/Π.

 

16:25 Φωτιά στα Σελιανίτικα του Αιγίου καθώς και στη Βάρδα στα σύνορα Αχαΐας καη Ηλείας. 

Η πρώτη φωτιά στην Αιγιάλεια, ξέσπασε στο πρανές του δρόμους μεταξύ της νέα και της παλαιάς Εθνικής Οδού. Επιτόπου βρέθηκαν επτά οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 άνδρες οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά. Όπως αποδείχθηκε στην πορεία το περιστατικό σημειώθηκε σε σκουπίδια που βρίσκονται στην περιοχή.

Φωτιά όμως ξέσπασε λίγο πριν τις 4:00 το απόγευμα της Κυριακής και στην είσοδο της Βάρδας. Οι τοπικές Αρχές έχουν ζητήσει την συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και περαιτέρω ενισχύσεις σε πυροσβεστικά μέσα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις