Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απαντά έξαλλη στο σχόλιο για το σώμα της!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απαντά έξαλλη ...

Τι την εξόργισε

Τη δική της απάντησε έδωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε  follower της που  ενοχλήθηκε και έκανε ένα ιδιαίτερα αρνητικό σχόλιο κάτω από μία φωτογραφία της ηθοποιού με μαγιό. Θα λέγαμε μάλιστα ότι με το σχόλιο της προκάλεσε την οργή της ηθοποιού.

«Η αυτοπεποίθηση είναι τεράστιο όπλο. Χρειάζεται μόνο να έχεις πίστη στον εαυτό σου και αναγνώριση της αξίας σου. Κι αυτό έρχεται μόνο όταν καταλάβεις πως είσαι μοναδικός και είναι υπέροχο. Πως δεν χώρας σε κανένα στερεότυπο εκτός κι αν το επιλέξεις. Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους, όπως κι εσένα δεν σ' αρέσουν όλοι κι αυτό είναι οκ! Φρόντισε τον εαυτό σου, όχι "σαν" αλλά γιατί EINAI το πολυτιμότερο πράγμα που ΈΧΕΙΣ», ανέφερε στην ανάρτησή της.

 

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε δεκάδες θετικά σχόλια, ωστόσο εκείνο μιας συγκεκριμένης follower κατάφερε να την εξοργίσει. «Έλα παιδιά έλεος το έχετε ξεφτιλίσει! Πάει η κάθε χοντρή και προσπαθεί να το παίξει να αγαπάς τον εαυτό σου και τέτοιες .... Μην το παίζετε χαλαρές και άνετες γιατί αν δεν είχατε κόμπλεξ δεν θα κάνατε καμία αναφορά στο σώμα σας συνεχώς. Είναι στο χέρι του καθενός το αν θα έχει ωραίο σώμα ή όχι», έγραφε χαρακτηριστικά το σχόλιο, που αναδημοσίευσε στα Insta Stories της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει στο σχόλιο περί «χοντρής», δημοσιεύοντας ένα οργισμένο μήνυμα, όπου απαντά γιατί επιλέγει να δημοσιεύει φωτογραφίες της και να μιλάει ανοιχτά για τα κιλά της

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight