Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μάχη Σιώρου: Η Ένωση Κεντρώων & η εκλογική συμμαχία των δημοκρατικών αξίζει να βρίσκεται στη Βουλή!

Μάχη Σιώρου: Η Ένωση Κεντρώων & η εκ...

Για να υπηρετεί τη συνέπεια & την αλήθεια προς τους Έλληνες

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας Μάχη Σιώρου με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη σε δήλωση της αναφέρει τα εξής:

Οι μεν, μας λένε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια και μπορούμε πια να αποφασίζουμε εμείς για τους εαυτούς μας.

Οι δε, μας λένε ότι μπορούν να μειώσουν φόρους, να φέρουν επενδύσεις και να δημιουργήσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Τους πιστεύετε;

Η πραγματικότητα δείχνει ότι δεν πρέπει…

Γιατί η πραγματικότητα είναι ότι από τα μνημόνια δεν βγήκαμε. Και δεν θα βγούμε για τα επόμενα πολλά χρόνια. Με την κρατική περιουσία υποθηκευμένη, το χρέος σε δυσθεώρητα ύψη και χωρίς καμία υποχώρηση παρά τη δεκαετή «αιματηρή» λιτότητα, αλλά και με την χώρα υποχρεωμένη να δημιουργεί τεράστια πλεονάσματα, δεν υπάρχει οικονομική ελευθερία, κατά συνέπεια δεν υπάρχει και εθνική ελευθερία.

Και η πραγματικότητα, επίσης είναι ότι οι νέοι «σωτήρες» που έρχονται στην θέση των προηγούμενων, κυβέρνησαν και στο παρελθόν τη χώρα, χωρίς να πετύχουν μείωση φόρων και έκρηξη επενδύσεων. Γιατί θα πετύχουν τώρα, ενώ απέτυχαν τότε; Κανένας δεν μας το λέει και κανένας δεν μας το εξηγεί.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε οικονομική και κοινωνική κρίση και τίποτα και κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι σύντομα θα μετατραπεί σύντομα η «κόλαση» σε «παράδεισο».

Κάποιος μπορεί να εγγυηθεί όμως ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να υπάρξει μία δύναμη αλήθειας και συνέπειας, που δεν κοροϊδεύει τους πολίτες, ούτε τρέχει να ανταλλάξει την ευθύνη του έναντι των πολιτών με θέσεις και αξιώματα.

Και αυτή η δύναμη είναι η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη σε συνεργασία με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου.

Αυτοί οι δύο πολιτικοί ποτέ δεν μάσησαν τα λόγια τους και ποτέ δεν έκρυψαν την αλήθεια. Ποτέ δεν αρνήθηκαν τα θετικά μέτρα, αλλά και ποτέ δεν δέχτηκαν τα αντιλαϊκά μνημονιακά μέτρα. Και το κυριότερο: Ποτέ δεν ενέδωσαν σε υποσχέσεις ή σε απειλές και από κανέναν!

Η Ένωση Κεντρώων, αξίζει λοιπόν να βρίσκεται στην επόμενη Βουλή. Για να υπηρετεί τη συνέπεια και την αλήθεια προς τους Έλληνες…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις