Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εφτά πνιγμοί στη θάλασσα σε εφτά ημέρες σε Αχαΐα και Ηλεία

Εφτά πνιγμοί στη θάλασσα σε εφτά ημέρες ...

Τα απανωτά περιστατικά έχουν προκαλέσει την έκπληξη και της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας

Μέρα και πνιγμός στην Αχαΐα και την Ηλεία τις τελευταίες ημέρες με την Πάτρα βέβαια να έχει την προηγούμενη εβδομάδα δύο ταυτόχρονους πνιγμούς στην Πλαζ όπου φαίνεται πως ο ένας άνδρας προσπάθησε να σώσει τον άλλο και πνίγηκαν και οι δύο.

«Μέσα σε εφτά ημέρες είχαμε εφτά πνιγμούς» αναφέρει στο thebest.gr η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Βασιλική Καφαντάρη αλλά ο αριθμός των πνιγμών στην περιοχή ευθύνης του ΕΚΑΒ είναι παραπάνω μια και συμβάντα υπήρχαν και σε νησιά του Ιονίου.

Οι περισσότεροι ήταν ηλικιωμένοι αναφέρει η κ. Καφαντάρη με εξαίρεση τον 33χρονο που την ώρα που ξέσπασε το μπουρίνι πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τη βάρκα του.

«Μας κάνει πραγματικά εντύπωση ο αριθμός των περιστατικών αυτές τις ημέρες. Το ΕΚΑΒ είναι εκεί κάνει ό,τι μπορεί, χρειάζεται όμως οι πολίτες και ειδικά οι ηλικιωμένοι να είναι προσεκτικοί, να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας και ειδικά αν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας να έχουν μαζί τους ένα δικό τους πρόσωπο και να προτιμούν τις οργανωμένες παραλίες που έχουν ναυαγοσώστη».

Το τελευταίο συμβάν έγινε χθες στον Άγιο Βασίλειο όπου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του  ο 86χρονος Λευτέρης Κυρούσης , πατέρας της γνωστής ραδιοφωνικής παραγωγού Ζακελίνας Κυρούση και της Νάταλι Κυρούση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις