Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η νεολαία κάνει μπάνιο σε Μποζαΐτικα και Καστελόκαμπο

Η νεολαία κάνει μπάνιο σε Μποζαΐτικα και...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα νέα επιχειρηματικά projects παραλίας και η κοντινή απόσταση επαναφέρουν την παλιά μόδα της πλαζ στο προάστιο

H «μόδα» για μπάνιο όπως προκύπτει από τη μαζική στροφή της νεολαίας, οδηγεί σε βουτιές κοντά στο κέντρο της πόλης. Κάτι η κοντινή- οπότε και ευκολότερη αλλά και πιο οικονομική- πρόσβαση, κάτι το τρένο, κάτι τα καινούρια παραλιακά στέκια cosmopolitan life style αντίληψης, μαθητές λυκείου και φοιτητόκοσμος δεν «απομακρύνονται» τις  τελευταίες μέρες φορώντας το μαγιό τους.

 

Αισθητή η κίνηση από νεαρόκοσμο σε Μποζαίτικα και Καστελόκαμπο από την αρχή της θερινής σαιζόν. Οι γονείς ακούν και ξανακούν τα παιδιά τους να ετοιμάζονται για να κατηφορίσουν στο εντυπωσιακό Mabrouk, που προσφέρει υπηρεσίες πολυτελών προδιαγραφών στα πρότυπα των πιο κοσμικών νησιών. Το concept με πολυτελείς ξαπλώστρες μπροστά στην παραλία, όμορφη, εξωτική αμμουδιά, all day full service, djs δείχνουν να το εκτιμούν πολύ οι μικρότεροι λουόμενοι. Ειδικά τα λύκεια ξεχύθηκαν αμέσως προς τα εκεί μετά τις εξετάσεις. Νεανικό κόσμο προσελκύουν επίσης και τα beach bars Tulum, Season που ενισχύουν μπάνιο και ποτό με live parties.

Oπως φαίνεται ο κανόνας «μόδα είναι και γυρίζει» επιβεβαιώνεται λόγω των συνθηκών αλλά και χάρη σε επίκαιρες επιχειρηματικές κινήσεις. Οι πατρινοί τον περασμένο αιώνα απολάμβαναν το μπάνιο τους μπροστά στον Αγιο Ανδρέα, τον κυματοθραύστη, την Τερψιθέα, τις Ιτιές, την πλαζ έτρωγαν και διασκέδαζαν σε Χαραλαμπακόπουλο και Τζάκι. Όπως φαίνεται η νέα γενιά ακολουθεί εκείνες τις επιλογές.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις