Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγγενείς & φίλοι αποχαιρέτισαν τον "Νέρωνα" της νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας Νίκο Δημόπουλο

Συγγενείς & φίλοι αποχαιρέτισαν τον ...

Κηδεύτηκε στο ναό του Αγίου Ανδρέου και ετάφη στο Β' Δημοτικό κοιμητήριο στη Λεύκα

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε στις 16.30 το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαΐου 2019 στο νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών η κηδεία του αγαπητού μετρ μαγαζιών νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας, Νίκου Κοσμά Δημόπουλου, ο οποίος ήταν γνωστός και ως «Νέρωνας». Ο Νίκος Δημόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών προδομένος από την καρδιά του, την περασμένη Κυριακή το απόγευμα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει από την Κυριακή το βράδυ που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, πως ο Νίκος Δημόπουλος, ένα από τα πλέον γνωστά πρόσωπα της πόλης καθώς είχε μία έντονη και σταθερή επαγγελματική παρουσία επί τρεις δεκαετίες στο χώρο της διασκέδασης & της εστίασης, έσβησε τόσο νωρίς, τόσο ξαφνικά.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό μέσα στο σπίτι η σύζυγός του Ελένη Πολυδωροπούλου ενώ στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο για νεκροψία – νεκροτομή. Η απώλεια του Νίκου Δημόπουλου βύθισε στο πένθος την οικογένειά του καθώς και τους φίλους και συγγενείς του ενώ σόκαρε όλη την Πάτρα.

Ο εκλιπών είχε αποκτήσει και ένα γιο, τον Μάρκο Δημόπουλο ενώ εν ζωή αλλά με προβλήματα υγείας είναι και οι δύο γονείς του, Κοσμάς και Χαρίκλεια Δημοπούλου. Η ταφή του έγινε στο Β’ Δημοτικό κοιμητήριο στον Άγιο Μηνά Λεύκας.

Ο Νίκος Δημόπουλος από τους πιο ευγενείς και εξυπηρετικούς μετρ, είναι γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια που δούλεψε στον απαιτητικό χώρο της νύχτας ως μετρ και υπεύθυνος άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα σε γνωστά καταστήματα της Πάτρας. Το τελευταίο διάστημα δούλευε σε μπυραρία της Πάτρας που είναι από τα πιο πολυσύχναστα στέκια ενώ είχε θητεύσει για 30 και πλέον χρόνια στο πλευρό του επιχειρηματία Στέφανου Οικονόμου, όντας μετρ του νυχτερινού κέντρου «Χάραμα». Δεν υπήρχε περίπτωση να σε δει ο Νίκος Δημόπουλος και να μην σπεύσει να σε εξυπηρετήσει είτε στην είσοδο ενός μαγαζιού είτε βρίσκοντας σου ένα καλό τραπέζι. Ευγενής και κοινωνικός, αγαπούσε τη δουλειά του στην οποία και είχε αφοσιωθεί για τρεις δεκαετίες.

Το τελευταίο αντίο του είπαν λοιπόν νωρίτερα αποχαιρετώντας του, η σύζυγός του Λένα, ο γιος του Μάρκος Δημόπουλος, τα αδέλφια του, στενοί συγγενείς και αναρίθμητοι φίλοι.

Να προσθέσουμε πως ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εξέφρασε την θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Δημόπουλου που ήταν αδελφός της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Πατρέων, Αλεξάνδρας Δημοπούλου και συλλυπήθηκε θερμά την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Ακόμα ο τραγουδιστής και συνθέτης Άκης Δείξιμος που είχε συνεργαστεί και δουλέψει με τον εκλιπόντα στο «Χάραμα», τον αποχαιρέτισε με συγκινητικά λόγια. «Αντίο Νέρωνα. θα ζεις στην ψυχή και στην καρδιά όλων που σε γνωρίσαμε. θα λείψεις πολύ από το Χάραμα» ανέφερε σε ανάρτησή του, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Άκης Δείξιμος.

Οι φωτ. από την νεκρώσιμη ακολουθία είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις