Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τέλειωσε το Game of Thrones - Το συγκινητικό αντίο της Εμίλια Κλαρκ και Σόφι Τέρνερ στο Instagram

Τέλειωσε το Game of Thrones - Το συγκινη...

Τι έγραψαν

Εμίλια Κλαρκ και Σόφι Τέρνερ είπαν το δικό τους αντίο στο Game of Thrones, δημοσιεύοντας στο Instagram φωτογραφίες και συγκινητικά μηνύματα. Η σειρά φαινόμενο που κέρδισε 47 βραβεία Emmy και καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές τελείωσε και όπως ήταν αναμενόμενο οι πρώτες αντιδράσεις δείχνουν πως το κοινό διχάστηκε με το τέλος και δεν ήταν όλοι ικανοποιημένοι.

 

H Εμίλια Κλαρκ που στην σειρά υποδύεται την Daenerys Targaryen, έγραψε μερικά λόγια για να πει αντίο στον μεγαλύτερο ρόλο της καριέρας της

Λίγο πριν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, η Εμίλια Κλαρκ που στην σειρά υποδύεται την Daenerys Targaryen, εμφανώς συγκινημένη, έγραψε μερικά λόγια για να πει αντίο στον μεγαλύτερο ρόλο της καριέρας της, δημοσιεύοντας ταυτόχρονα και μερικές φωτογραφίες από την διάσημη τηλεοπτική σειρά. 

«Η προσπάθεια να βρω λέξεις για να συνοδεύσω αυτή την ανάρτηση με φόρτισε συναισθηματικά για το πόσα θέλω να πω, αλλά και το πόσο μικρός είναι ο λόγος απέναντι σε όλα αυτά που σημαίνουν για μένα η Dany και η σειρά. Το κεφάλαιο της Μητέρας των δράκων συνόδευσε την ενήλικη ζωή μου. Αυτή η γυναίκα έχει πάρει όλη την καρδιά μου. Έχω ιδρώσει στη φωτιά του δράκου, έχω ρίξει πολλά δάκρυα για όσους εγκατέλειψαν την οικογένειά μας νωρίς και έστυψα το μυαλό μου προσπαθώντας να κάνω την Khaleesi, τις ενέργειες (και τα ονόματα) που μου δόθηκαν, δικαιοσύνη. Το Game of Thrones με διαμόρφωσε ως γυναίκα, ως ηθοποιό κι ως άνθρωπο. Εύχομαι ο μπαμπάς μου να ήταν εδώ τώρα για να δει πόσο μακριά έχουμε πετάξει. Αλλά σε εσάς, αγαπητοί μαγευτικοί θαυμαστές, χρωστάω πολλά ευχαριστώ, για το σταθερό βλέμμα σας σε αυτό που έχουμε κάνει και σε ό,τι έχω κάνει με έναν χαρακτήρα που ήταν ήδη στην καρδιά πολλών. Χωρίς εσάς δεν υπάρχουμε εμείς. Και τώρα όλα τελείωσαν», έγραψε η Εμίλια Κλαρκ.

Το δικό της αντίο στο Game of Thrones είπε όμως και η Σόφι Τέρνερ, που είχε το ρόλο της Sansa Stark

«Σάνσα, σε ευχαριστώ που μου δίδαξες τι σημαίνει σθένος, ανδρεία και αληθινή δύναμη. Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να είμαι ευγενική και υπομονετική και να καθοδηγώ με αγάπη. Μεγάλωσα μαζί σου. Σε αγάπησα στα 13 και τώρα -10 χρόνια μετά στα 23 μου- σε αφήνω πίσω. Αλλά ποτέ δεν θα αφήσω πίσω αυτά που μου δίδαξες. Ευχαριστώ την σειρά και τους υπέροχους ανθρώπους που την έφτιαξαν επειδή που έδωσαν τα καλύτερα μαθήματα υποκριτικής και ζωής που θα μπορούσα να έχω ζητήσει ποτέ. Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν σήμερα ο άνθρωπος που είμαι. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε αυτήν την ευκαιρία πριν τόσα χρόνια. Και τέλος ευχαριστώ τους θαυμαστές που αγαπήσατε αυτούς τους χαρακτήρες και στηρίξατε την σειρά μέχρι τέλους. Θα μου λείψετε περισσότερο από κάθε τι», έγραψε η Σόφι Τέρνερ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight