Back to Top

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 26 Μαΐου 2019

Τα ζώδια σήμερα 26 Μαΐου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Κύριος στόχος σας θα πρέπει να είναι να περάσει το πρωί χωρίς μεγάλα προβλήματα. Η μέρα μπορεί να σας επιφυλάσσει μια επαγγελματική αποτυχία, κάποια πρόβλημα υγείας ή μια ξαφνική επιδείνωση των προσωπικών σας σχέσεων. Θα χρειαστεί ηρεμία και γαλήνη για να επιτρέψετε στο σώμα και το μυαλό σας να χαλαρώσει πραγματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή. Το ταραχώδες πρόγραμμα εργασίας σας  δύσκολα θα σας σταματήσει από το να σκάφτεστε τις  ιδιωτικές υποθέσεις σας. Υπάρχει χρόνος και τόπος για τα πάντα! Οι πρωινές ώρες της ημέρας θα ήταν καλύτερο να αξιοποιηθούν μοναχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το ενδιαφέρον σας εστιάζει σε ένα αντισυμβατικό τρόπο σκέψης που οδηγεί σε μια υπερβολή στην καθημερινότητα σας. Τα αποτελέσματα αυτής σας της τάσης δύσκολα θα σας ευχαριστήσουν… Έχετε ανάγκη από ηρεμία, αλλά και σπιτική θαλπωρή για να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να βάλετε το μυαλό σας σε τάξη… λέμε τώρα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ταλέντα σας μπορούν να αναγνωριστούν από ανθρώπους που κατέχουν δύναμη και εξουσία στον τομέα του ενδιαφέροντος σας. Η ημέρα δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την αγάπη, για ξεκούραση, ταξίδια και την πνευματική ανάπτυξη. Ως προς τα συναισθηματικά σας, η αβρότητα και η ευγένεια  σας θα βοηθήσουν σήμερα στην αισθητή βελτίωση της ατμόσφαιρα στο σπίτι.

ΛΕΩΝ

Είναι πάντοτε καλύτερο να υπάρχουν πολλές και μικρές χαρές στη ζωής σε καθημερινή βάση, παρά να περιμένετε το κάτι πολύ μεγάλο που θα σας αλλάξει πορεία. Δουλειά σας είναι να εντοπίσετε και να αναδείξετε όλα αυτά τα μικρά θετικά που σας συμβαίνουν! Κάποιες απροσδόκητες και μοναδικές ιδέες θα σας δώσουν καινούργιες ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα φέρνει ένα αέρα υπόσχεσης για μια απρόσμενη επιτυχία και καλή τύχη! Μπορεί  να σας κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό, και μπορείτε να επιτύχετε χάρη στην πίστη σας σ αυτό που κάνετε και στα ταλέντα σας. Μπορεί επίσης να μπείτε στον πειρασμό να ταξιδέψει σε μακρινές χώρες, να μάθετε νέα πράγματα ή να αναζητήσετε ρομαντικές περιπέτειες.

ΖΥΓΟΣ

Η καλή οργάνωση, το θάρρος, η αποφασιστικότητα και η αντοχή θα παίξουν σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά και στις προσωπικές υποθέσεις κατά τη διάρκεια της μέρας.  Μπορείτε με σχετική ασφάλεια να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που προγραμματίσατε στην εργασία σας ή κάποιο άλλο τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι περιστάσεις της ημέρας προωθούν την ενεργή φαντασία και ονειροπόληση. Το πρωί μπορεί να έχετε μη ρεαλιστικά όνειρα, αλλά στο δεύτερο μισό της ημέρας θα έχετε ένα συγκεκριμένο καλό λόγο να είστε σε μεγάλα κέφια. Προσπαθήστε να απολαύσετε τη «διαδρομή», χωρίς να εστιάζετε υπερβολικά στον τελικό στόχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μια τέλεια μέρα για έργα που απαιτούν επιμέλεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αλληλεπίδραση με τον άμεσο προϊστάμενό σας ή τη διοίκηση γενικά υπόσχεται να είναι παραγωγική. Η διπλωματία πρέπει να γίνει ο σταθερός σας σύντροφος. Θα επιτύχετε στις επιδιώξεις σας, και θα πετύχουμε πολλά, ακολουθώντας την παραπάνω τακτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λαχτάρα σας για τεμπελιά και απολαύσεις της ζωής γίνεται όλο και ισχυρότερη! Προσπαθήστε ωστόσο να ολοκληρώσετε κάποιες δουλειές και τα τρέχοντα καθήκοντα σας πριν από το τέλος της ημέρας.  Ευαισθησία και συναίσθημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε επαγγελματικούς σκοπούς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι οικονομικές ορέξεις σας αυξάνονται σήμερα! Και η φιλοδοξία σας για την ενεργό δημιουργικότητα γίνεται όλο και πιο έντονη. Η έναρξη ενός νέου έργου (ιδιαίτερα προσωπικής, δημιουργικής φύσης) θα είναι πιο αποτελεσματικό στο τέλος της ημέρας.  Μια ιστορία αγάπης που ξεκινάει αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να αποδειχτεί συναρπαστική για πολλά χρόνια στο μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή ημέρα προωθεί ευνοϊκά τις επιχειρήσεις, τα απομακρυσμένα ταξίδια και την συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες. Μπορείτε να γίνετε ηγέτες και να πραγματοποιήσετε το παλιό σας όνειρο χάρη στην ενεργό δράση σας. Υπάρχει επίσης ένα ξαφνικό ενδιαφέρον για τη ζωή εκείνων που βρίσκονται μακριά από σας. ίσως σκεφτείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί τους…

πηγή: alindakanaki.gr

Σχόλια

Well Being