Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Μαΐου 2019

Τα ζώδια σήμερα 24 Μαΐου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Βάλτε το «εγώ» σας κατά μέρος και αρχίστε να ακούτε τις γνώμες και τις συμβουλές των άλλων. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε τη ισορροπία του πράγματος. Αν αντιμετωπίζετε ένα δύσκολο πρόβλημα, δεν θα πρέπει να φοβόμαστε μια αντισυμβατικό προσέγγιση. Προσπαθήστε ωστόσο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε σήμερα! Αποστασιοποιηθείτε από τις ανησυχίες σας με ένα μικρό χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ζωή θα σας προστατεύσει από τις σκληρές αποτυχίες και τις πικρές απώλειες. Ωστόσο, δεν θα πρέπει μόνο να βασίζεστε στην ελπίδα για καλή τύχη. Διατηρήστε την κοινή λογική και την αίσθηση της μετριοπάθειας! Η δρομολόγηση έργων που σχετίζονται με μια μακροχρόνια συνεργασία δεν θα αποδώσει προς το παρόν τα αναμενόμενα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φιλοδοξίες σας, οι ορέξεις και οι απαιτήσεις σας γίνονται πιο εμφανείς σήμερα! Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να υλοποιήσετε ένα σχέδιο σας, αλλά κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί  μόνο μέσα από σκληρή δουλειά. Ένας αντισυμβατικός τρόπο διαχείρισης των υποθέσεων σας μπορεί να αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικός σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έφτασε η στιγμή της επιτυχίας για τις δημιουργικές προσπάθειές σας. Εάν η επιτυχία δεν μεταφραστεί σε υλικά αγαθά, τουλάχιστον θα σας δώσει συναισθηματική και ηθική ικανοποίηση. Αν το επιτευχθέν αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εσάς, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το παγιώσετε.  Το μόνο που απαιτείται από εσάς σήμερα είναι να είστε ευγνώμονες για τη ζωή.

ΛΕΩΝ

Χρειάζεστε κάτι νέο και συναρπαστικό στη ζωή σας!  Ίσως να θελήσετε να αλλάξετε επάγγελμα ή αν κάνετε κάποιες αλλαγές στο νοικοκυριού σας. Μπορείτε επίσης να αισθάνονται την ανάγκη να ανανεώσετε την εξωτερική σας εικόνα. Μην καταφύγετε όμως σε υπερβολές! Πολύ λίγα μπορούν να εμποδίσουν την πρόοδό σας και αυτά είναι κυρίως τα λάθη και οι υπερβολές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν έχετε όσο χρόνο νομίζετε, για να επωφεληθείτε από ένα άνοιγμα της τύχης ή μια ευκαιρία. Θα πρέπει επειγόντως να απαλλαγείτε από τις ονειροπολήσεις σας, τη βραδύτητα και τη συστολή σας.  Στο μεταξύ όμως οι περισσότερες από τις τρέχουσες ανάγκες σας θα είναι περισσότερο από ικανοποιητικά καλυμμένες!

ΖΥΓΟΣ

Μυστικότητα, αναποφασιστικότητα και υπερβολική ευαισθησία χαρακτηρίζει τη μέρα σας και μπορούν να καταστρέψουν πολλά από αυτά που παλέψατε για καιρό να κατακτήσετε. Προσοχή λοιπόν! Μπορεί να προκύψουν σήμερα επείγουσες συνομιλίες, απρόβλεπτα ταξίδια ή αντισυμβατικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να περιορίσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλιώς μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχετε εξαντληθεί από τις υποχρεώσεις. Οι τρέχουσες ειδήσεις ή τα τεκταινόμενα γύρω σας μπορεί να μην έχουν απολύτως καμία επίδραση σε σας, όσο σημαντικά και αν φαίνονται. Διατηρήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας, γιατί δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να έχετε μια πολύ καλή αίσθηση ή ακόμη και διαίσθηση του τι χρειάζεται το ταίρι σας αυτή τη χρονική στιγμή για να ισορροπήσει και να αισθανθεί καλά. Δεν έχετε παρά να του το προσφέρετε! Οι σκέψεις σας γίνονται όλο και πιο αντισυμβατικές, ενώ γίνεστε όλο και πιο μυστικοπαθείς και μυστηριώδεις στις κινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είναι μια σχετικά ήρεμη μέρα για σας, κατά την οποία θα μπορέσετε να απολύσετε τις πρόσφατες κατακτήσεις σας και να γευτείτε τις χαρές της ζωής! Μόνο κάτι εξαιρετικά επείγον θα μπορούσε να σας βγάλει από την ραστώνη… Κοιμηθείτε αν μπορείτε και ξεκουραστείτε. Οι θετικές εμπειρίες μπορεί να είναι εξίσου εξαντλητικές με τα αρνητικά συναισθήματα. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι ευνοϊκό για προσωπικές πρωτοβουλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την καλοσύνη σας σήμερα. Ένας έξυπνος συνομιλητής θα σας ξεγελάσει, ενώ είστε θα είστε απασχολημένοι στο να απολαμβάνετε την ακτινοβολία σας και την επιρροή σας στις μάζες. Αν έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο, ο ατομικισμός που χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας σήμερα θα προκαλέσει την ενόχληση των ανθρώπων γύρω σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για τη δημιουργικότητα, την πνευματική σας αφύπνιση και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Σήμερα μπορεί να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας επαγγελματικής πορείας! Να είναι πιο κοινωνικοί και απλοί. Να αποφύγετε ωστόσο να κάνετε οτιδήποτε μπορεί να ερμηνευθεί ως αλαζονικό.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being