Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 18 Μαΐου 2019

Τα ζώδια σήμερα 18 Μαΐου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε την υπερβολική σιγουριά και τον αέρα του νικητή που σας δίνει   το πλανητικό σκηνικό και με συνέπεια και ρεαλισμό ασχοληθείτε με τα της δουλειάς σας. Μην παίρνετε παράλογα ρίσκα στον επαγγελματικό τομέα, γιατί θα το μετανιώσετε πικρά στο άμεσο μέλλον. Με υπομονή, επιμονή και χαμηλό προφίλ θα καταφέρετε να περάσετε τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα υλικά σας αποκτήματα είναι στο επίκεντρο και ίσως σας απασχολήσουν  σκέψεις για την αξιοποίηση περιουσιακών σας στοιχείων που θα μπορούσαν να σας φέρουν ένα επιπλέον εισόδημα. Κινηθείτε προσεκτικά στον οικονομικό τομέα, γιατί μπορεί να εκμηδενίσετε τις όποιες θετικές εξελίξεις με μια λανθασμένη κίνηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα χαρακτηριζόταν μια ήρεμη μέρα η σημερινή. Στον εργασιακό σας χώρο εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα, με πιθανή ένταση μεταξύ συναδέλφων ή συνεργατών. Μια επινόηση σας μπορεί να σας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε μελλοντικά στον τομέα της καριέρας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα σήμερα και με ανασυγκροτημένη στρατηγική και δυναμισμό βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Οι συμπτώσεις κατά την διάρκεια της μέρας λειτουργούν υπέρ σας! Ο παράγοντας τύχη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της μέρας σας.

Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να χαράξετε νέα πορεία ζωής.

ΛΕΩΝ

Το κλίμα είναι λίγο πιο χαλαρό από ότι τις προηγούμενες μέρες. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Τείνετε χείρα φιλίας στους συναδέλφους, με τους οποίους τον τελευταίο καιρό υπήρχαν προστριβές ή παρεξηγήσεις. Από κοινού μπορείτε να πετύχετε περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σοβαρές συζητήσεις και δρομολόγηση αλλαγών σε επαγγελματικά θέματα. Υπάρχουν παγίδες που δεν θα μπορέσετε να διακρίνεται εύκολα… Συναισθηματικές εξάρσεις θα φέρει η μέρα! Καλό θα ήταν να μην αφήσετε την τάση σας για υπερβολή να βλάψει τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και χαλαρώστε με φιλικές παρέες. Δεν θα ήταν σοφό να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα σήμερα. Ξεμπλοκάρεστε συναισθηματικά και ανοίγετε την καρδιά σας. Η μέρα μπορεί να αποβεί μοιραία για επαγγελματικές συνεργασίες ή σχέσεις που έκλεισαν τον κύκλο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε τα όπλα και τα εφόδια να καταφέρετε πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς, στο χέρι σας είναι όμως αν θα κάνετε χρήση όλων σας των συγκριτικών πλεονεκτημάτων. Δεν θα ήταν κακό να ασχοληθείτε με τομείς της ζωής σας που έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και κλείστε υποθέσεις που χρονίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα μπορεί να σας φέρει απαντήσεις σε θέματα καριέρας και να σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να δώσετε νέα πνοή στα επαγγελματικά σας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε προτεραιότητες στα επαγγελματικά σας σχέδια, να επανασχεδιάσετε δράσεις και να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στον τομέα της καριέρας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετατρέψετε το άγχος σε κινητήρια δύναμη και με αισιοδοξία κυνηγήστε τα όνειρα σας. Η μέρα ευνοεί επίσης κοινωνικές επαφές που θα σας χαλαρώσουν μετά από μια πιεστική μέρα. Εύνοια καταγράφεται επίσης στα προσωπικά σας σήμερα! Χαρείτε όμορφες στιγμές με τον ταίρι σας και γεφυρώστε το τυχόν χάσμα που έχει δημιουργηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συναισθηματικά σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης σας κατά την σημερινή μέρα. Ίσως να καταστρώσετε μελλοντικά σχέδια με τον σύντροφό σας. Κάποιες καθυστερήσεις που θα υπάρξουν στο δρόμο θα σας πεισμώσουν. Με μια σωστή τακτική θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Σας απασχολούν σκέψεις γύρω από τα επαγγελματικά σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας για να σας οδηγήσει με ασφάλεια. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Η απροσεξία ή η πίεση του χρόνου μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα κάποια μικροατυχήματα σήμερα. Φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being