Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 16 Μαΐου 2019

Τα ζώδια σήμερα 16 Μαΐου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Αρκετή η γκρίνια σήμερα στο σπίτι ή στα συναισθηματικά σας που σας ταλαιπωρεί και σας εκνευρίζει. Ασχοληθείτε με την οργάνωση του σπιτιού σας για να αποσπάσετε την προσοχή σας. Φροντίστε επίσης τον εαυτό σας και μην αψηφάτε σημάδια αδιαθεσίας. Η υγεία σας φαίνεται να σας απασχολεί με κάποιο τρόπο, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

ΤΑΥΡΟΣ

«Πολύ καλό για να είναι αληθινό», έτσι θα σκεφτείτε με αυτό που θα προκύψει σήμερα στον εργασιακό σας χώρο! Όσοι ειδικά από σας δραστηριοποιούνται σε έναν δημιουργικό τομέα, η σημερινή μέρα θα αποδειχτεί εξαιρετική! Τα οικονομικά ωστόσο είναι η πηγή ανησυχίας σήμερα, αλλά η μέρα θα φέρει σημαντικές λύσεις και αίσθημα ανακούφισης, ήδη από το ξεκίνημα της. Τα οικονομικής φύσης προβλήματα βρίσκονται πλέον στο τέλος τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ισορροπείτε μεταξύ του καλού και του κακού σήμερα, μεταξύ της τάσης σας να συγχωρήσετε ή να αγνοήσετε αυτούς που σας πλήγωσαν ή να τους το ανταποδώσετε με το ίδιο νόμισμα. Επενδύστε στην θετική πλευρά του εαυτού σας και δώστε τόπο στην οργή. Άλλωστε και σεις έχετε κάνει τα λάθη σας, άσχετα εάν δεν τα ομολογείτε, για να βρεθείτε στο σημείο αυτό…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα υγείας κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα. Μην αψηφάτε τα όποια μηνύματα σας στέλνει ο οργανισμός σας! Εάν βρίσκεστε ήδη υπό ιατρική φροντίδα, ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σας. Στον επαγγελματικό τομέα αντιμετωπίζετε διλήμματα και δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις που θα μπορούσαν να σας βλάψουν σε μελλοντικό χρόνο.

ΛΕΩΝ

Έχετε αρκετή ενέργεια σήμερα αλλά και σημαντικά τονωμένη αυτοπεποίθηση. Αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια εργασία με πιεστικές προθεσμίες που έχετε αναλάβει. Η μέρα όμως ίσως φέρει θαμμένα μυστικά στην επιφάνεια ή ενδεχομένως να ακούσετε λόγια που θα σας αιφνιδιάσουν και θα σας πικράνουν. Θέλει προσοχή, γιατί δεν αποκλείεται να φέρει το τέλος μιας σχέσης…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στις επενδύσεις σας θα χρειαστεί να δείξετε την σημερινή μέρα, για όσους σκοπεύουν να κάνουν κάποια οικονομικού ενδιαφέροντος κίνηση με την προσδοκία ότι αυτή θα τους αποφέρει επιπλέον έσοδα.Το βραδάκι είναιγεμάτο πάθος, ερωτισμό αλλά και με γκρίνια, πείσμα και στενοκεφαλιά.Μην τραβάτε το σκοινί αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε μια θετική αύρα σήμερα, σαν απόρροια των ισορροπιών που έχουν βρει οι σχέσεις σας, φιλικές, ερωτικές ή επαγγελματικές. Μην αφήνετε να σας χαλάσει τίποτε την θετική αυτή ατμόσφαιρα… Και λόγω της αύρας σας αυτής, η μέρα μπορεί να φέρει στους αδέσμευτους μια νέα ερωτική σχέση, αρκεί να αποφασίσουν να βγουν από το κουκούλι τους και να έρθουν σε επαφή με κόσμο. Ίσως ο νέος σας έρωτας να κρύβεται κάποιου στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά έχετε την τάση να ξανοίγεστε, αλλά δεν θα ήταν μια σοφή επιλογή! Άλλωστε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σας ενδιαφέρουν δεν εστιάζουν στο πορτοφόλι σας αλλά στον ψυχικό σας κόσμο. Η υγεία σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σήμερα όμως είναι μια εξαιρετική μέρα να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή να κόψετε βλαβερές εξαρτήσεις και ίσως να εντάξετε στο πρόγραμμα σας την ημερήσια άσκηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικεντρωθείτε στα όσα σας έχει δώσει η καλή σας τύχη και μην γκρινιάζετε με όσα αισθάνεστε ότι σας λείπουν. Και αν δεν είστε ευχαριστημένοι και θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές, κινηθείτε αντί να μεμψιμοιρείτε. Έχετε πολλές πιθανότητες να προσελκύσετε το άτομο που είναι κατάλληλο για σας αυτή την χρονική στιγμή. Ένα άτομο που θα σας νοιάζεται και θα σας φροντίζει πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το ρομαντισμό και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο σήμερα, αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Πολλές είναι οι πιθανότητες να επανεμφανιστεί ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν σας και να σας βάλει σε σκέψεις. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα θα σας φέρει κάποια χρήματα από μια πηγή που δεν μπορούσατε να φανταστείτε. Η μέρα προσφέρεται επίσης για ανοίγματα οικονομικά ή επαγγελματικά σε τομείς που δεν είχατε στις προτεραιότητες σας. Είστε αρκετά συντηρητικοί για να προσπαθήσετε ή να επενδύσετε σε νέα πράγματα. Η μέρα αυτή όμως θα σας δείξει με τον τρόπο της ότι κακώς δεν επενδύσατε σε κάτι νέο τον καιρό που έπρεπε…

ΙΧΘΕΙΣ

Η εργασία σας θα σας απασχολήσει κατά την σημερινή μέρα, καθώς κάποιες εξελίξεις μπορεί να σας θέσουν σε κατάσταση συναγερμού. Οι μέχρι τώρα δυσκολίες στην ζωή σας, σας έκαναν αρκετά σκληρό άτομο και εσωστρεφές. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να μάθετε να γελάτε, ακόμη και με τις αναποδιές που σας βρίσκουν. Κινηθείτε προσεκτικά και συνετά και όλα θα πάνε καλά.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being