ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεχάστε την άνοιξη! Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας στην Πάτρα από αύριο - Αλλάζει ο καιρός σε όλη τη χώρα

Ξεχάστε την άνοιξη! Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας στην Πάτρα από αύριο - Αλλάζει ο καιρός σε όλη τη χώρα

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Αλλάζει ο καιρός από αύριο και πέφτει η θερμοκρασία. Ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει από τα δυτικά. Στην Πάτρα αύριο Τετάρτη σύμφωνα με το meteo.gr θα εκδηλωθούν βροχές οι οποίες θα διαρκέσουν ως την Πέμπτη το μεσημέρι σύμφωνα με την ως τώρα πρόγνωση, ενώ αναμένεται και πτώση της θερμοκρασίας

Σύμφωνα με την ΕΜΥ αύριο Τετάρτη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια, βαθμιαία στα δυτικά και από το απόγευμα σταδιακά στις υπόλοιπες περιοχές. σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά και μέχρι το βράδυ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι στο ιόνιο από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τη νύχτα στο βόρειο αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

Μακεδονία, Θράκη
καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και νωρίς το πρωί στα ανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες και βαθμιαία εξασθένηση. ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς Κέλσιου. στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στέρεα, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές οι οποίες από τις απογευματινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, τη νύχτα πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.
τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
άνεμοι: αρχικά ασθενείς, βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και το απόγευμα στο ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 06 έως 19 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα με τοπικές βροχές. σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από αργά το απόγευμα, πιθανώς τη νύχτα κατά τόπους ισχυρές στα νότια
ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις απογευματινές ώρες στα ορεινά από τα βόρεια.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 βαθμιαία στρεφόμενοι σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: αρχικά αίθριος. βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά της Κρήτης και από τη νύχτα τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες.
άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιά το πρωί μέχρι 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νοτιά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς τη νύχτα μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά.
άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.
άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στρεφόμενοι τις μεσημβρινές ώρες σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ

Πέμπτη 28-03-2019
καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. σποραδικές καταιγίδες θαεκδηλωθούν στα δυτικά, τα κεντρικά και βαθμιαία στα νοτιά, πιθανώςκατά τόπους ισχυρές στην Πελοπόννησο, από το απόγευμα στην Κρήτη καιτο βράδυ στα Δωδεκάνησα, οπότε τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη νοτιάνησιωτική χωρά. χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καιπρόσκαιρα στα βόρεια ημιορεινά.
άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7, βαθμιαία στα ανατολικάκαι τα νότια 8 τοπικά 9 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε πτώση, θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Παρασκευή 29-03-2019
καιρός: λίγες νεφώσεις, στα ανατολικά και νοτιά αυξημένες οπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές με βαθμιαία εξασθένηση.παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και ταορεινά της Κρήτης καθώς και στα ημιορεινά της Θεσσαλίας.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 6 πρόσκαιρα τοπικά7, στα ανατολικά 6 με 8 και στο αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ.
θερμοκρασία: θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. παγετός θασημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα κεντρικάκαι βόρεια ηπειρωτικά.

Σάββατο 30-03-2019
καιρός: στα δυτικά γενικά αίθριος. στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσειςπαροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νοτιά οπού θα σημειωθούντοπικές βροχές στην Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και ταΔωδεκάνησα. χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης.
άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7, στα ανατολικά Θ και στοαιγαίο τοπικά 9 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα δυτικά. στα ανατολικά θα διατηρηθείσε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τιςπρωινές και τις βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Κυριακή 31-03-2019
καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νοτιάμε ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 5, στα ανατολικά 6 με7 και στο αιγαίο τοπικά Θ μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.

θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 01-04-2019καιρός: στην Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες. στην υπόλοιπη χωράγενικά αίθριος, τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα
αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό στα κεντρικά και βόρεια ορεινάνα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά Ξ με 4, στα ανατολικά 5με 6 και στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
θερμοκρασία: σε άνοδο από τα δυτικά.

 

Σχόλια

Ειδήσεις