Πάτρα: Ο κινέζικος δράκος βγήκε στους δρόμους των Ζαρουχλεΐκων - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο κινέζικος δράκος βγήκε στους δρόμους των Ζαρουχλεΐκων - ΦΩΤΟ

Άρωμα Ασίας...

Πλημμύρισαν οι δρόμοι των Ζαρουχλεΐκων χθες το απόγευμα, από χιλιάδες συμπολίτες, που βγήκαν να υποδεχθούν, να παρακολουθήσουν, αλλά και να συμμετάσχουν στα εντυπωσιακά δρώμενα του θιάσου Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang Township από την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, που ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και επέλεξε την Πάτρα, στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή με πόλεις της Κίνας.

Απόλαυσαν το θεαματικό δρώμενο με τον κινέζικο δράκο που προσέφεραν οι κινέζοι καλλιτέχνες διασχίζοντας τις οδούς Αγ. Ιωάννη Πράτσικα, Ανθείας και Ευβοίας. Κατέληξαν στην κεντρική πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, όπου και πραγματοποιήθηκαν δρώμενα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

 

 

 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του θιάσου περιλαμβάνει τα εξής

-Σήμερα Σάββατο 9 Μάρτη συμμετοχή στην βραδινή παρέλαση του Καρναβαλιού, στις 5.30 μ.μ.

-Αύριο Κυριακή 10 Μάρτη θα συμμετάσχει στις 2 μ.μ. στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού και στις 8.30 μ.μ. στην εκδήλωση καύσης του Καρνάβαλου.

Σχόλια

Πατρινό Καρναβάλι 2019