Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πληγωμένη στην μάχη με ΠΑΟ η ΑΕΚ

Πληγωμένη στην μάχη με ΠΑΟ η ΑΕΚ

Επιστρέφει αναγκαστικά στο 4-3-3 ο Χιμένεθ

Η δημοσιοποίηση της έκθεσης του διαχειριστικού ελέγχου, έκανε τους πάντες στην ΑΕΚ να ξεχάσουν πως σχεδόν σε 24 ώρες υπάρχει η σέντρα της πρώτης μάχης με τον Παναθηναϊκό. Μια μάχη στην οποία η Ένωση θα πάει πληγωμένη. Ο Κώστας Μανωλάς, ο Νίκος Γεωργέας και ο Παντελής Καφές ήταν δεδομένο πως δεν προλάβαιναν να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι.

Ωστόσο στους απόντες του ντέρμπι προστέθηκε και ο Σάββας Γκέντσογλου, που ακόμα έχει ενοχλήσεις και ο Μανόλο Χιμένεθ προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Επομένως με τόσες απουσίες, ο αγιασμός που έγινε πριν από την έναρξη της προπόνησης έμοιαζε επιβεβλημένος.

Όσο για το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει ο Χιμένεθ, αυτό πιθανότατα θα αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Βλέπετε, ο Ισπανός τεχνικός ενδεχομένως να επιστρέψει στο 4-3-3 προκειμένου να θωρακίσει την μεσαία γραμμή με τον Ντιόπ και τον Μάκο, αλλά και τον πιο δημιουργικό Γκερέιρο. Σ’ αυτή την περίπτωση, αναγκαστικά ο Μπλάνκο θα μετακομίσει στα άκρα, προκειμένου να πάει στην κορυφή ο Λυμπερόπουλος και να χωρέσει και ο Σκόκο.

Οι επιλογές πάντως του Ισπανού είναι περιορισμένες, ενώ στην αποστολή έχει συμπεριλάβει και τους νεαρούς Κλωναρίδη, Αμπντουραχμάνι και Φροξυλία. Οι 20 ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει ο Χιμένεθ είναι: Σάχα, Αραμπατζής, Λαγός, Αργυρίου, Γιάχιτς, Νασούτι, Δέλλας, Νταντόμο, Καράμπελας, Κλωναρίδης, Γκερέιρο, Μάκος, Λεονάρντο, Έντερ, Λυμπερόπουλος, Φροξυλιάς, Σκόκο, Αμπντουραχμάνι, Ντιόπ, Μπλάνκο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports