Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οδηγός ΙΧ δεν σταμάτησε σε μπλόκο και «στούκαρε» σε περιπολικό – Καταδίωξη στις Ιτιές – Η Αστυνομία γνωρίζει τον δράστη

Πάτρα: Οδηγός ΙΧ δεν σταμάτησε σε μπλόκο...

Δεν σταμάτησε σε έλεγχο

Άκαρπες παραμένουν, για την ώρα, οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του οδηγού ΙΧ, ο οποίος νωρίτερα όχι μόνο δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο, αλλά στην προσπάθειά του να διαφύγει «στούκαρε» σε περιπολικό προκαλώντας του υλικές ζημιές. Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ομάδα της ΟΠΚΕ προσπάθησε να σταματήσει ΙΧ για έλεγχο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία.

Ο οδηγός αρχικά βγήκε στην οδό Γλαύκου και στη συνέχεια έστριψε προς την οδό Ιτεών. Εκεί είχε στήσει μπλόκο περιπολικό, αναμένοντας το ΙΧ. Ωστόσο ο οδηγός δεν δίστασε να εμβολίσει το περιπολικό και να διαφύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ευρύτερη περιοχή Γλαύκου, Ακτή Δυμαίων, Ιτεών, οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα προκειμένου να εντοπίσουν το όχημα.

Σημειωτέον, ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποίησουν τον δράστη και γνωρίζουν το που μένει και ο εντοπισμός του είναι ζήτημα χρόνου.

 

17.48: Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγα λεπτά στην Αστυνομία της Πάτρας. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη άγρια καταδίωξη στην περιοχή του Γλαύκου και των Ιτεών.

Μάλιστα, ο οδηγός του ΙΧ τράκαρε στην οδό Ιτεών και Ευβοίας περιπολικό. Αυτή την ώρα μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας χτενίζει την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν βρει την ταυτότητα του οδηγού του οχήματος και τον τόπο κατοικίας του, ο οποίος είναι στην περιοχή μεταξύ Γλαύκου και Ιτεών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις