ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτούς τους δύο διαρρήκτες πυροβόλησε ο 88χρονος - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αυτούς τους δύο διαρρήκτες πυροβόλησε ο 88χρονος - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Είχαν μπουκάρει στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες των δύο διαρρηκτών που είχαν εισβάλει σε σπίτι ηλικιωμένου στην Γλυφάδα. Ο 88χρονος στην προσπάθειά του να αμυνθεί πυροβόλησε και τραυμάτισε τον έναν από τους δύο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ατόμων, οι οποίοι στις 26-3-2018, διέπραξαν ληστεία σε οικία ηλικιωμένου στην Γλυφάδα και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

  1. ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Αριστοτέλη του Χρήστου και της Ευσταθίας, γεννηθέντα στις 26-12-2000 στην Αθήνα

  1. (επ) KRISTO (ον) Gorgo του Piro και της Tasho , γεννηθέντα στις 13-1-1990 στην Αλβανία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986895 του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχόλια

Ειδήσεις