ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Φυσιολατρικός Σύνδεσμος τιμά τον Πατρινό στιχουργό Βασίλη Γιαννόπουλο

Ο Φυσιολατρικός Σύνδεσμος τιμά τον Πατρινό στιχουργό Βασίλη Γιαννόπουλο

Στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα 60 χρόνια δράσης του Συνδέσμου

Ο Φυσιολατρικός Σύνδεσμος Πατρών γιορτάζει φέτος τη συμπλήρωση 60 δημιουργικών χρόνων Φυσιολατρικής, Πολιτιστικής και Καλλιτεχνικής παρουσία του, τόσο στην Πάτρα, όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.Την λαμπρή αυτή επέτειο θα την εορτάσει με τα μέλη και τους φίλους του, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου (ώρα 19.00) στην αίθουσα της Διακιδείου Σχολής Λαού Πατρών (Κανάρη 58), στο πλαίσιο την καθιερωμένης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί οι Αρχές του Νομού και της πόλης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Φυσιολατρικών Ορειβατικών Εκδρομικών Σωματείων Ελλάδος.

Όπως κάθε χρόνο ο Φυσιολατρικός θα τιμήσει έναν Πατρινό που προβάλλει μέσω της δραστηριότητάς του την πόλη και τον Νομό Αχαΐας. Φέτος επελέγη και θα τιμηθεί, ο Πατρινός στιχουργός Βασίλης Γιαννόπουλος, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει διαγράψει μια εξαιρετική δισκογραφική πορεία, συνεργαζόμενος με τους σπουδαιότερους συνθέτες και τραγουδιστές της Ελληνικής μουσικής (Βαρδής, Παπακωνσταντίνου, Πάριος, Αλεξίου, Μαχαιρίτσας, Τερζής, Πλούταρχος, Μητροπάνος, Νταλάρας, Δάντης, Παπαρίζου, Ζήνα κ. ά)

Σχόλια

Ειδήσεις